Crypto-Prijzen.nl

Release van 2.0 maakt IOTA een top blockchain van de toekomst

Release van 2.0 maakt IOTA een top blockchain van de toekomst

October update: should you buy or sell IOTA?

IOTA 2.0 (MIOTA/USD) en Assembly verkeren in een uitstekende positie om te voldoen aan de eisen van de modulaire openbare keten van het gedecentraliseerde ecosysteem van de toekomst volgens een Medium post, die de redenen hiervoor verklaart.

Een marktniche vinden

IOTA zou dit jaar eindelijk een niche kunnen vinden met de modulaire openbare ketentrend en de aanstaande release van IOTA 2.0 en Assembly. De nieuwe kenmerken worden hieronder vermeld.

  • Geen MEV
  • EVM compatibel
  • Ondersteunt webassemblage
  • Beveiliging delen
  • Hoge TPS
  • Schaalbaar
  • Eenvoudig aan te passen

Assembly technologie

De belangrijkste technische kenmerken van Assembly omvatten het UTXO grootboek, gekenmerkt door zijn toestemming voor gelijktijdig schrijven. Dit geeft het een groot voordeel in schaalbaarheid in vergelijking met het (ETH/USD) accountmodel van Ethereum. Aan de andere kant is het accountmodel het meest geschikt voor slimme contracten vanwege het bestaan van objectieve en mondiale staten.

Het niet ondersteunen van slimme contracten is een voordeel

De meeste smart contract blockchains zijn gebaseerd op het accountmodel en niet op het UTXO model, omdat de Turing volledigheid en functionaliteit van de eerste veel superieur zijn aan op UTXO gebaseerde scripts. In sommige gevallen hoeft de L1 van een UTXO echter alleen verantwoordelijk te zijn voor de afwikkeling en hoeft hij geen dApps uit te voeren of contracten te verwerken.

In deze situatie zou het onvermogen om slimme contracten te ondersteunen geen nadeel zijn. Dit komt omdat geen enkele dApp van L1 zou concurreren met L2 om bronnen. L1 verwerking heeft een enorm voordeel in het aantal L2 dat tegelijkertijd wordt ondersteund.

Assembly – een Layer 1.5 blockchain

Assembly wordt beschouwd als een “Layer 1.5” blockchain, een laag met slimme contractarchitectuur. Elke slimme contractketen die op Assembly is gebouwd, zou uiteindelijk de echte Layer 2 vormen.

Assemblage en IOTA zijn analoog aan de Layer 1 module, vergelijkbaar met de Polkadot (DOT/USD) relaisketen als u alle contractketens die met Assembly zijn verbonden, ziet als de parallelle op Polkadot, die in dit geval als L2 verschijnen.

Assembly levert een bewijs van inzet van ASMB, het oorspronkelijke token. Op zich is het vergelijkbaar met de knooppuntverificatie van andere openbare ketens. Kwaadaardig gedrag wordt meteen gedetecteerd en fouten worden geëlimineerd.

La notizia Release van 2.0 maakt IOTA een top blockchain van de toekomst era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*