Crypto-Prijzen.nl

Reef Finance prijsvoorspelling voor Q4 na een stijging van 30%

Reef Finance prijsvoorspelling voor Q4 na een stijging van 30%

Reef Finance

De prijs van Reef Finance (REEF/USD) is met meer dan 30% gestegen in de afgelopen vijf handelssessies na de lancering van de langverwachte Reef Chain v7. De nieuwste versie bevat verschillende upgrades en bugfixes die het blockchain ecosysteem concurrerender op de markt zullen maken.

De implementatie en verificatie van slimme contracten zijn nu volledig geautomatiseerd met Remix ERC-20 ondersteuning, waardoor gebruikers eenvoudig het token kunnen kiezen dat ze willen leveren. Het lanceerde ook Reefswap, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is om een Uniswap V2 liquiditeitspool voor hun tokens te creëren en om ERC-20 tokens op Reef Chain te verhandelen.

Aan de andere kant kan Reefscan nu volledige interactie ondersteunen met slimme contracten die in de Reef keten zijn geïmplementeerd. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers eenvoudig slimme contracttransacties uitvoeren met verschillende projecten.

Moet u REEF kopen of verkopen?

Vanuit een investeringsperspectief zouden gedecentraliseerde financiële investeerders het meest geïntrigeerd zijn door REEF. Reef Finance is een van de grootste DeFi blockchain ecosystemen op de markt, met een volledig verwaterde marktkapitalisatie van bijna $ 460 miljoen, op het moment van schrijven.

En door grote bugfixes te maken in de nieuwste upgrade en enkele opwindende functies te lanceren, zullen meer DeFi ontwikkelaars hun projecten op Reef Chain willen lanceren. Daarom kan de huidige piek in de REEF prijs een langetermijn rally worden die de symbolische marktkapitalisatie dichter bij $ 1 miljard brengt.

Het token had een recordvolume ooit van meer dan $ 1,2 miljard, in mei, toen het het Reef Chain Mainnet lanceerde, en de aankondiging van de verbeterde versie zou een vergelijkbare rally kunnen opleveren.

Bron: TradingView

Kan de rally doorgaan?

Technisch gezien lijkt de Reef Finance prijs te handelen binnen een stijgende kanaalformatie op de intradag grafiek. Als gevolg hiervan herstelde REEF zich naar de overbought omstandigheden van de 14-daagse RSI voordat het zich zondag iets terugtrok.

Het 24-uurs handelsvolume piekte ook in de voorgaande drie dagen na de lancering van Reef Chain v7 van vorige week. Daarom zouden traders kunnen streven naar uitgebreide winsten op ongeveer $ 0,03284, of hoger op $ 0,0369.

Aan de andere kant, als de terugval van zondag doorgaat op maandag, zou REEF steun kunnen vinden op ongeveer $ 0,02403, of lager op $ 0,01971.

Het kan tijd zijn om REEF te kopen

Samengevat, hoewel REEF in de afgelopen paar handelssessies aanzienlijk lijkt te zijn gestegen, handelt het nog steeds verschillende niveaus onder de hoogtepunten van mei.

Daarom zou de piek van de handel op maandag, met een terugkeer van de piekhandel op maandag, gemakkelijk kunnen worden verlengd zodra meer traders de wind vangen.

The post Reef Finance prijsvoorspelling voor Q4 na een stijging van 30% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*