Crypto-Prijzen.nl

Reddit lanceert mogelijk zijn eigen NFT platform

Reddit lanceert mogelijk zijn eigen NFT platform

Nu de non-fungible tokens (NFT’s) nog steeds in populariteit toenemen, zijn veel bedrijven begonnen mee te doen aan de trend en ofwel hun eigen NFT’s te lanceren of zelfs hun eigen NFT platforms te creëren. Nu speculeren velen dat Reddit een van hen zou kunnen zijn sinds het bedrijf is begonnen met het inhuren van werknemers om het ontwerp, de bouw en het onderhoud van zijn eigen NFT platform te ondersteunen.

De vacature die ervoor zorgde dat de crypto gemeenschap speculeerde over het creëren van een NFT platform door Reddit, is te vinden op Greenhouse, waar Reddit op zoek lijkt naar een senior backend engineer die een platform zou creëren dat bedoeld is om door miljoenen gebruikers te worden gebruikt.

Het platform moet mensen in staat stellen om door NFT ondersteunde digitale goederen te creëren, kopen, verkopen en gebruiken. Reddit vraagt ook dat alle potentiële aanvragers ten minste vijf jaar ervaring hebben in backend ontwikkeling, maar ook het vermogen hebben om complexe gedistribueerde systemen te ontwerpen en te implementeren die onder hoge belasting zouden werken.

Reddit duikt dieper in de crypto ruimte

De vacature voegt eraan toe dat het bedrijf heeft gemerkt dat NFT’s een ongelooflijke kracht hebben om een gemeenschapsgevoel te creëren – het gevoel van participatie en erbij horen. Dit verklaart de interesse van Reddit in de sector, aangezien elk nieuw NFT project een nieuw deel van een levendige gemeenschap van eigenaren oplevert. Mensen gaan niet alleen naar NFT’s om ze te bezitten, maar ook om hun makers te ondersteunen en exclusieve toegang tot hun producten te krijgen, een hechtere band met de maker tot stand te brengen en meer.

Reddit heeft ook al een lange geschiedenis met cryptocurrencies, omdat het een van de grootste platforms is die de cryptogemeenschap gebruikt voor verzamelen, speculeren, discussiëren en meer. In feite werd het platform van Reddit eerder dit jaar voornamelijk gebruikt voor het pompen van DOGE, toen de munt een nieuwe ATH bereikte van $ 0,7.

Reddit biedt ook Community Points, digitale valuta-achtige tokens in de vorm van Bricks and Moons.

The post Reddit lanceert mogelijk zijn eigen NFT platform appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*