Crypto-Prijzen.nl

Red Bull Racing dropt digitale collectibles van de GP van Mexico

Red Bull Racing dropt digitale collectibles van de GP van Mexico

Red Bull Racing brengt een reeks digitale verzamelobjecten uit die verband houden met de Grand Prix van Mexico in samenwerking met de officiële blockchain partner Tezos (XTZ/USD), vernam Invezz uit een persbericht.

Red Bull presenteert gelimiteerde serie unieke racememorabilia

F1 gaat eindelijk weer een seizoen in na een lange periode van lockdown. Om hun dankbaarheid aan de fans te uiten, heeft Red Bull een beperkte reeks unieke racememorabilia gecreëerd voor hun exclusieve eigendom.

Het eerste verzamelobject is een unieke GP helm

De serie begint met de limited-edition Mexico GP helm van Sergio Perez. Het enige Mexicaanse lid van het team zal voor het eerst racen voor zijn thuispubliek in de kleuren van Red Bull Racing Honda. Zijn speciale editie Mexico GP helm, die in slechts 10.000 eenheden wordt geleverd, zal voor een beperkte tijd beschikbaar zijn op de door Tezos aangedreven Sweet.

Checo racepak weggeven

Als aanvulling op de lancering van het verzamelobject en het toekomstige verzamelobject, geeft Red Bull ook digitale verzamelobjecten weg van Checo’s limited-edition Mexico GP racepakontwerp, dat vandaag werd gedragen tijdens de Mexico City Show Run.

Het team kondigt voortdurend verdere dalingen aan. Ze zijn allemaal gebouwd op Tezos en zijn exclusief beperkt tot uniek ontworpen, speciale digitale verzamelobjecten. Ze zullen zeker de waardering trekken van de talloze fans van Red Bull Racing Team.

Christian Horner, Red Bull Racing Team Principal en CEO, zei:

Red Bull Racing heeft altijd voorop gelopen op het gebied van innovatie en technologie, zowel op als naast het circuit, en onze eerste set digitale verzamelobjecten zet die traditie voort dankzij partners zoals Tezos. We zijn erg enthousiast dat we fans een nieuwe, meeslepende en leuke kans kunnen geven om nog dichter bij het team te komen door een deel van onze geschiedenis te bezitten met een aantal echt speciale stukken teammemorabilia. En het belangrijkste is dat we ons inzetten om deze toegang betaalbaar en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk fans. Met onze blockchain-partner Tezos en via Sweet’s platform, dat fans een complete omgeving biedt om van onze verzamelobjecten te genieten, brengen we een hele nieuwe wereld van Red Bull Racing naar fans.

The post Red Bull Racing dropt digitale collectibles van de GP van Mexico appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*