Crypto-Prijzen.nl

Realm en Alkimi werken samen voor metaverse advertenties

Realm en Alkimi werken samen voor metaverse advertenties

Realm, een mobile-first, play-to-earn, social impact gedreven metaverse en Alkimi Exchange kondigden een samenwerking aan om samen te werken aan een fraudevrije, transparante en duurzame advertentieomgeving in de metaverse van eerstgenoemde, vernam Invezz uit een persbericht.

Aangezien de kernwaarden van Realm overeenkomen met het doel van Alkimi om de kwaliteitsuitwisseling tussen gebruikers, adverteerders en uitgevers te herstellen, is de samenwerking niet alleen spannend, maar ook voor beide partijen voordelig.

Realm maakt gebruik van Alkimi technologie om spelers te stimuleren

Realm zal Alkimi’s technologie gebruiken om spelers aan te moedigen om te verdienen met advertenties. Alkimi is een duurzame, gedecentraliseerde advertentie-uitwisseling die draait op Constellation’s Hypergraph. De metaverse van Realm legt de nadruk op gebruikerservaring, waardoor spelers eigenaar worden van hun in-game assets, acquisities en creaties.

Realm’s mede-oprichter en CEO Matthew Larby merkte op:

Adverteren is een fundamenteel onderdeel van de meeste bestaande sociale applicaties, maar de deal is behoorlijk slecht geweest voor zowel de persoon die de gegevens maakt als de adverteerder die moeite heeft om zijn uitgaven te verifiëren. Door de samenwerking van Realm met Alkimi kunnen we inkomstenstromen uit bestaande advertentieformaten aanboren en die inkomsten vervolgens delen met de speler die de gegevens op een transparante manier heeft gemaakt.

Ben Putley, CEO en mede-oprichter van Alkimi Exchange voegde toe:

De Metaverse zal snel een kanaal worden dat adverteerders in hun strategieën willen opnemen. Door met Realm samen te werken, kunnen we adverteerders helpen hun gebruikers op een respectvolle, transparante en effectieve manier in metaverses te vinden.

Een veelbelovende toekomst

Omdat Realm zich wil ontwikkelen en evolueren voor de toekomst, is het genoodzaakt om metaverse advertenties te maken die waarde toevoegen aan merkpartnerschappen. Tegelijkertijd kunnen gebruikers beslissen of ze zich willen aanmelden voor advertenties en genieten van aangepaste merkinhoud of de controle over hun gegevens behouden door zich af te melden.

Over Alkimi Exchange

Alkimi Exchange is een gedecentraliseerde vervanging van de inefficiënte oude programmatische advertentie-uitwisselingen met de missie om de waarde-uitwisseling tussen adverteerders, uitgevers en gebruikers te herstellen.

Over Realm

Realm is een mobile-first, play-to-earn, social impact gedreven Metaverse waarmee gamers, spelers en artiesten hun eigen gepersonaliseerde NFT microverse kunnen creëren. Creators kunnen unieke muziek, kunst en games naar hun rijk brengen.

Het bericht Realm en Alkimi werken samen voor metaverse advertenties verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*