Crypto-Prijzen.nl

Re-State Foundation lanceert ‘s werelds eerste MetaUniversity

Re-State Foundation lanceert ‘s werelds eerste MetaUniversity

De Zwitserse non-profitstichting Re-State, die het bestuur transformeert, lanceerde ’s werelds eerste MetaUniversity in Metametaverse, vernam Invezz uit een persbericht.

De visie van MetaUniversity is om te helpen bij het verzamelen van alle kritische kennis die in het verleden, het heden en de toekomst is verzameld en gerelateerd is aan bestuur en samenwerking in een poging om evolutie naar een collectief menselijk bewustzijn te bereiken.

Onderwijsinstellingen verbinden in alle metaversen

Naast het aanbieden van leermiddelen over samenwerken en Web3, zal de MetaUniversity alle onderwijsinstellingen die in verschillende metaversen opereren samenbrengen. De focus ligt op het verzamelen van alle menselijke kennis met betrekking tot samenwerking en de toekomst van bestuur.

Samenwerking bevorderen

De stichting heeft als missie om samenwerking in al haar vormen te bevorderen. Ze leggen speciale nadruk op technologische ontwikkeling.

Hun MetaUniversity zal een internationaal academisch netwerk zijn van toonaangevende instellingen en onderzoekers over de hele wereld, die deelnemen aan onderzoek naar nieuwe tools voor de toekomst van governance, Web3 en crypto economie, evolutie van menselijke samenwerking, digitale identiteitsoplossingen en andere.

Anastasia Kalinina, mede-oprichter en CEO van Re-State Foundation merkte op:

De Metaverse vertegenwoordigt een krachtig testbed voor nieuwe bestuursmodellen die meer mensgericht, inclusief, responsief en pluralistisch zijn. Open kennis en toegankelijk onderwijs zouden topprioriteiten moeten zijn voor de volgende generatie metaversen. Het is absoluut noodzakelijk om de structuren en prikkels die ten grondslag liggen aan ons digitale ecosysteem samen met de technologische grondslagen ervan te laten evolueren.

Alexandra Seaman, Head of Partnerships bij de Re-State Foundation verklaarde:

De MetaUniversity is een essentieel onderdeel van digitale commons, gedreven door gemeenschapssolidariteit, groepseigendom en open source technologieën. We willen dat de metaverse die we ontwikkelen een veilige ruimte wordt voor zijn bezoekers om verschillende aspecten van menselijke samenwerking te verkennen en de impact van opkomende technologieën te bespreken.

Joel Dietz, oprichter en CEO van Metametaverse zei:

Het faciliteren van leren en samenwerken is een van de belangrijkste redenen waarom we de Metametaverse hebben gebouwd. Het biedt een naadloze manier om verschillende metaverse ruimtes met elkaar te verbinden.

Omar Ghobash, assistent-minister van Culturele Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van de VAE, voegde toe:

Op het moment dat er de grootste behoefte is aan samenhang en samenwerking op mondiaal niveau, verwelkomen we leiderschap bij het bevorderen van de connectiviteit en onderlinge afhankelijkheid tussen mensen, evenals innovaties op het gebied van gezamenlijk bestuur. De VAE deelt dezelfde visie en geest, en we kijken ernaar uit om samen nieuwe samenwerkingstools te ontwikkelen en te testen die ons kunnen helpen om meer wendbare en veerkrachtige samenlevingen te bereiken.

Het bericht Re-State Foundation lanceert 's werelds eerste MetaUniversity verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*