Crypto-Prijzen.nl

Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na uitverkoop in september

Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na uitverkoop in september

Ravencoin RVN/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 1,16, geregistreerd op 4 september, onder $ 0,09, en de huidige prijs staat rond $ 0,11.

Creëer en verhandel elk activum

Ravencoin is een peer-to-peer blockchain die de efficiënte creatie en overdracht van activa van de ene partij naar de andere mogelijk maakt. Ravencoin stelt u in staat om real-world (goud, zilver, landbewijzen) of digitale (game-items, softwarelicenties) activa op zijn netwerk te creëren en te verhandelen.

Dit project is begin 2018 gelanceerd en is gebouwd op een fork van de Bitcoin code. De populariteit van Ravencoin stijgt, maar als jong project met sterke concurrentie is het moeilijk te voorspellen hoe succesvol Ravencoin de komende jaren zal zijn.

Ravencoin biedt u de mogelijkheid om uw eigen token op zijn blockchain te maken, die in hoeveelheid kan worden beperkt, een naam kan hebben en kan worden uitgegeven als effecten of verzamelobjecten. U kunt ook contact opnemen met elke houder van uw token, zodat specifieke houders op de hoogte worden gebracht wanneer ze mogelijk moeten stemmen over nieuwe voorstellen.

Om zijn netwerk te beveiligen, heeft Ravencoin een soortgelijk consensusmechanisme als Bitcoin’s Proof of Work (PoW), het KAWPOW algoritme. KAWPOW heeft als doel het probleem van centralisatie van mijnbouw te overwinnen en de distributie van Ravencoin voor iedereen te verbeteren.

RVN munt is een governance-token van Ravencoin blockchain en om een nieuw crypto activum te creëren, moet u een bepaald aantal RVN munten verbranden (of vernietigen). Ravencoin heeft een totale muntvoorraad van 21 miljard en steeds meer beurzen bieden deze cryptocurrency aan.

Ravencoin is een veelbelovend project en de prijs van RVN zou weer omhoog kunnen gaan naar niveaus die we in februari 2021 zagen. Dit zal zeker niet gebeuren in de komende dagen of zelfs weken; toch moeten handelaren in gedachten houden dat als de prijs van Bitcoin onder de $ 50.000 ondersteuning daalt, dit een negatieve invloed zal hebben op RVN.

Huidige ondersteuning staat op $0,10

Ravencoin (RVN) presteerde in september slecht en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Bron: tradingview.com

Ravencoin (RVN) handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 0,10, en als de prijs het breekt, kan het volgende doel $ 0,09 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 0,14 springt, zou het volgende doel $ 0,16 kunnen zijn, maar handelaren moeten “stop-loss” en “take profit” orders gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico hoog blijft.

Samenvatting

Ravencoin is een peer-to-peer blockchain die de overdracht van activa van de ene partij naar de andere mogelijk maakt; de populariteit van dit project stijgt, maar het is moeilijk te voorspellen hoe succesvol Ravencoin de komende jaren zal zijn. Ravencoin (RVN) handelt momenteel zeer dicht bij het huidige ondersteuningsniveau op $ 0,10, en als de prijs het breekt, zou het volgende doel $ 0,09 kunnen zijn.

The post Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na uitverkoop in september appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*