Crypto-Prijzen.nl

Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na de uitverkoop

Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na de uitverkoop

Ravencoin RVN/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $ 0,08, geregistreerd op 8 februari 2022, tot onder $ 0,05, en de huidige prijs staat rond de $ 0,053.

Het efficiënt creëren en overdragen van activa

Ravencoin is een peer-to-peer blockchain die de efficiënte creatie en overdracht van activa van de ene partij naar de andere mogelijk maakt.

Gebruikers kunnen alle echte of digitale activa maken en verhandelen, en het is belangrijk om te zeggen dat Ravencoin ook kan dienen als basis en startpunt voor projecten, tweedelaagse oplossingen, experimenten en zakelijke ideeën.

Tokens die op de Ravencoin blockchain worden uitgegeven, kunnen in hoeveelheid worden beperkt, worden genoemd en worden uitgegeven als effecten of verzamelobjecten.

Gebruikers kunnen binnen enkele minuten hun eigen beveiligingstoken maken; ze kunnen het ook verhandelen en contact opnemen met elke houder van hun token. Met deze functie kunnen specifieke houders op de hoogte worden gesteld wanneer ze mogelijk moeten stemmen over nieuwe voorstellen.

Ravencoin is een Bitcoin-achtig systeem en het heeft op 3 januari 2018, de negende verjaardag van de aankondiging en lancering van Bitcoin, binaire bestanden voor mijnbouw uitgebracht.

Ravencoin is gebouwd op een fork van de Bitcoin code en om zijn netwerk te beveiligen, gebruikt Ravencoin een soortgelijk consensusmechanisme als Bitcoin’s Proof of Work (PoW), het KAWPOW algoritme.

Het KAWPOW algoritme is bedoeld om het probleem van centralisatie van mijnbouw te overwinnen en de distributie van Ravencoin voor iedereen te verbeteren.

Aan de andere kant verschilt Ravencoin van Bitcoin omdat het een bloktijd heeft van één minuut in plaats van tien minuten. Blokbeloning is 5.000 RVN in plaats van 50 BTC, en het heeft een totale muntvoorraad van 21 miljard in plaats van 21 miljoen.

RVN is een governance token van deze peer-to-peer blockchain, en om een nieuw crypto activum te creëren, moet u een bepaald aantal RVN tokens verbranden (of vernietigen).

RVN token heeft een indrukwekkende winst behaald in de tweede week van februari 2021 en heeft op 15 februari een recordhoogte van meer dan $ 0,28 bereikt. RVN is momenteel meer dan 80% gedaald ten opzichte van zijn piek en het risico van verdere daling is nog steeds niet voorbij .

De onzekerheid over de mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland blijft beleggers zorgen baren, en in dergelijke omstandigheden hebben risicovolle activa de neiging te lijden omdat beleggers op zoek zijn naar veiligere plaatsen om hun geld te beleggen.

Bears in controle van RVN

Ravencoin (RVN) presteerde de afgelopen maanden slecht en technisch gezien staat het nog steeds onder druk.

Bron: tradingview.com

Voor nu beheersen bears de prijsactie, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,04, en als de prijs het breekt, zouden we nieuwe dieptepunten rond $ 0,02 ondersteuning kunnen zien.

Overzicht

Ravencoin is een project waarmee gebruikers activa kunnen uitgeven en integreren in de blockchain, terwijl het ook kan dienen als basis en startpunt voor projecten, Layer 2 oplossingen, experimenten en zakelijke ideeën. Ravencoin (RVN) presteerde de afgelopen maanden slecht, en technisch gezien staat het nog steeds onder druk

Het bericht Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling na de uitverkoop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*