Crypto-Prijzen.nl

Ravencoin is de afgelopen week met 45% gestegen: zo koopt u het

Ravencoin is de afgelopen week met 45% gestegen: zo koopt u het

De prijs van Ravecoin (RVN/USD) is de afgelopen week met 40% gestegen en is de afgelopen maand met ongeveer 90% gestegen. Het recente momentum vertegenwoordigt een trend die investeerders ertoe heeft aangezet om over de crypto te praten.

Hier is een kort artikel om beleggers te helpen die geïnteresseerd zijn in het kopen van Ravencoin (RVN). Het artikel legt uit hoe en waar u de RVN munt kunt kopen en legt ook uit wat het is.

Scroll voor meer informatie naar beneden in het artikel dat begint met hoe en waar u Ravencoin online kunt kopen.

Hoe en waar kunt u Ravencoin online kopen

Als u zich afvraagt waar en hoe u de Ravencoin online kunt kopen, bent u hier aan het juiste adres. Het enige wat u hoeft te doen is een betrouwbare beurs te vinden, een handelsaccount te openen en geld te storten (ofwel fiat of crypto, afhankelijk van de toegestane vorm) om het gewenste bedrag aan Ravencoin (RVN) te kopen.

Volgens ons team van professionals zijn hier enkele van de beste platforms waar u Ravencoin online kunt kopen:

eToro

Paybis ondersteunt de cryptohandel vanuit meer dan 180 landen wereldwijd en alsmede in maar liefst 48 Amerikaanse staten. Het platform biedt enkele van de laagste wisselkoersen en tarieven in de branche.

Registreer je onmiddelijk met eToro

OBRinvest

OBRinvest biedt meer dan 270 populaire financiële activa om uit te kiezen, variërend van cryptovaluta’s, Forex tot aandelen. Bij OBRinvest kun je een duik in de mondiale markten nemen en in crypto CFD’s, zoals BTC, DOGE en LTC, handelen en nog veel meer. OBRinvest wordt door de CySEC onder licentienummer CIF 217/13 geautoriseerd en gereguleerd

Registreer je onmiddelijk met OBRinvest

Wat is Ravencoin (RVN)?

Ravecoin (RVN) is de eigen valuta van een peer-to-peer cryptocurrency beurs genaamd Ravecoin.

In tegenstelling tot andere peer-to-peer cryptobeurzen, biedt Ravencoin een platform voor handelaren en investeerders om onderling tokenized activa te creëren en te verhandelen. Gebruikers kunnen alle echte of digitale activa verhandelen.

Ravencoin Exchange heeft geen ontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor zijn activiteiten. Het is een open-source project waarvan de kernontwikkelaars Tron, RavoncoinDev en Chatturga zijn.

Moet ik vandaag Ravencoin (RVN) kopen?

Ravencoin (RVN) zou een goede investering kunnen zijn gezien de recente prijsbewegingen en het feit dat het een cryptocurrency is die is gekoppeld aan een peer-to-peer cryptobeurs die het potentieel heeft om te groeien.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is; wat betekent dat het sentiment in seconden kan veranderen van bullish naar bearish.

Ravencoin (RVN) prijsvoorspelling

Ravecoin (RVN) zit opnieuw in een bullish trend na de recente bearish retracement tussen half april en half juli. Momenteel is er een aanhoudende bullish trend sinds 9 juli. Als de huidige bullish trend zich voortzet, zou de munt voor het einde van 2021 zijn huidige hoogste punt ooit van $ 0,2854 kunnen testen.

Social media aandacht voor Ravencoin

The post Ravencoin is de afgelopen week met 45% gestegen: zo koopt u het appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*