Crypto-Prijzen.nl

Rapper Latashá zegt binnenkort miljonair te worden

Rapper Latashá zegt binnenkort miljonair te worden

Latashá, een 33-jarige rapper die hiphop studeerde aan de Wesleyan University, gelooft dat ze binnenkort miljonair zal worden door niet-fungible tokens (NFT’s). Dat zei ze eerder vandaag tijdens een interview en voegde eraan toe dat ze NFT’s en de financiële kansen die ze in 2021 bieden, heeft ontdekt.

In het interview wees ze erop dat ze haar carrière in 2011 lanceerde. Het kostte haar echter twee jaar om haar eerste salaris te krijgen. Aan de andere kant ging haar NFT reis snel van start nadat ze haar eerste muziekvideo als een NFT in februari had geüpload en in ongeveer drie minuten voor $ 4.000 verkocht.

Latashá heeft sindsdien NFT’s verkocht voor maar liefst $ 30.000 en gelooft dat ze zeer binnenkort miljonair zal worden. In de hoop andere artiesten ook te helpen bloeien, zei de inwoner van Los Angeles dat ze andere artiesten heeft opgeleid over de crypto en NFT ruimte.

Voordat ze NFT’s ontdekte, beweerde Latashá dat ze moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen, ondanks het opbouwen van verschillende inkomstenstromen en tot drie keer per week optredens. Ze merkte verder op dat de loonstrookjes van liveshows varieerden en zei dat ze tussen $ 100 en $ 700 zou krijgen.

Hoewel ze uiteindelijk grotere deals sloot waarmee ze in de loop van de tijd ongeveer $ 70.000 binnenhaalde, kwam de pandemie en droogden deze kansen op.

Op reis met ZORA

Latashá vertelde hoe ze in NFT’s terechtkwam en zei dat zij en haar partner Jahmel Reynolds probeerden uit te vinden hoe ze andere vormen van inkomen konden verdienen nadat de pandemie toesloeg. Reynolds, die een 2D en 3D kunstenaar en filmmaker is, ontdekte toen NFT’s en begon NFT’s van zijn 2D kunst te maken en te verkopen.

Volgens haar waren deze NFT’s aanvankelijk niet winstgevend, aangezien de stukken $ 300 opbrachten. Ze beweert echter dat dat genoeg was om haar interesse in de ruimte te wekken. Hoewel er veel marktplaatsen waren om uit te kiezen, zei Latashá dat ze niet van OpenSea hield omdat het druk was. Ze hield ook niet van Foundation omdat het een commissie van 15% eiste.

Na wat zoeken vond ze een platform genaamd ZORA, dat geen commissie vroeg en niet overvol voelde. Bovendien bood het platform plaats aan grote bestanden zoals muziekvideo’s.

Latasha heeft toegevoegd,

Ik heb ZORA altijd gezien als een gemeenschap in het centrum van ’81, zoals [Jean-Michel Basquiat] en Keith Haring en al dat soort katten zwerft gewoon rond. Ik had het gevoel dat hun geest ZORA veel bezighield.

Na het uploaden van haar eerste video in februari en het krijgen van $ 4.000, verkocht ze een video genaamd Makda, dat verkocht voor $12.000. Latasha lanceerde later twee NFTs in oktober, de nagesynchroniseerde Glow Up Remix en Who I Am verkocht ze voor respectievelijk $ 30.000 en $ 20.000.

The post Rapper Latashá zegt binnenkort miljonair te worden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*