Crypto-Prijzen.nl

Rapper Busta Rhymes overweegt te investeren in crypto

Rapper Busta Rhymes overweegt te investeren in crypto

Trevor George Smith Jr, professioneel bekend als Busta Rhymes, overweegt te investeren in de crypto ruimte. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag en merkte op dat de rapper zijn 3,8 miljoen Twitter volgers vroeg of ze in crypto hadden geïnvesteerd. Naar verluidt heeft hij hen ook gevraagd om hun mening te geven over de huidige prestaties van de snel groeiende activaklasse.

Volgens het rapport kreeg de rapper, die meerdere Grammy Award nominaties ontving zonder te winnen, talloze reacties, waarbij de meeste van zijn fans hem aanspoorden om te investeren. De muzikant vroeg echter welk token hij moest kopen.

Een volger suggereerde dat hij zou moeten investeren in Moonrise token (MOONRISE), en beweerde dat de munt tot 100x was gestegen sinds zijn debuut. Een andere volger stond in voor het FEG token (FEG) en zei dat het ideaal is voor langetermijn investeringen. Als reactie vroeg Busta Rhymes welke toepassingen de tokens hadden.

Een andere fan vertelde hem dat de cryptomarkt momenteel daalt omdat instellingen te veel hefboomwerking hebben en dat er binnenkort een correctie kan plaatsvinden. Deze volger onthulde ook dat hij BTC, ETH en DOGE bezit.

Toen Busta Rhymes vroeg of het een goed moment is om crypto te kopen, zei een volger met de naam DoonMoon ja. DoonMoon waarschuwde echter dat de rapper alleen met BTC moet beginnen als hij geen kennis heeft van crypto. Vervolgens adviseerde hij Busta Rhymes om de Bitcoin Standard van Saifedean Ammous en The Price of Tomorrow van Jeff Booth te lezen voordat hij meer Bitcoin (BTC/USD) zou kopen.

Muzikanten blijven de ontluikende sector omarmen

Dit nieuws komt terwijl grote namen in de crypto ruimte cryptocurrencies blijven omarmen. Door de jaren heen hebben figuren als Snoop Dogg, Nas, Soulja Boy, Eminem, Sia en Mariah Carey op verschillende manieren interacties gehad met cryptocurrencies.

Afgezien van crypto, is de muziekindustrie dol geweest op het omarmen van de niet-fungible token ruimte, met namen als Kings of Leon, Tory Lanes en zelfs relatief nieuwe figuren zoals Lil Pump die tokenisering van hun muziek uitgeeft.

De meest opvallende muzikant die de crypto-ruimte betreedt, is echter Akon, die een stad met een crypto-thema van $ 6 miljard (£ 4,33 miljard) in Senegal wil bouwen. Naar verluidt zal deze futuristische stad de digitale valuta Akoin (AKN) gebruiken, die momenteel een kapitalisatie heeft van meer dan $ 80 miljoen (£ 57,75 miljoen).

The post Rapper Busta Rhymes overweegt te investeren in crypto appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*