Crypto-Prijzen.nl

Raoul Pal zegt dat instellingen klaar zijn met het nemen van winst

Raoul Pal zegt dat instellingen klaar zijn met het nemen van winst

Raoul Pal, de CEO van Real Vision, is van mening dat de recente malaise op de Bitcoin markt (BTC/USD) het resultaat is van winstnemingen door institutionele beleggers. Pal zei dit tijdens een interview op 27 december, eraan toevoegend dat instellingen hun cryptoposities hebben verkocht om hun winst vast te leggen. Volgens hem is dit een manier voor instellingen om te zeggen dat ze geloven in betaald worden.

In het interview wees Pal erop dat veel van de verkopen in december afkomstig waren van portemonnees die in de zomer de vlaggenschip cryptocurrency kochten. Volgens CoinShares nam het institutionele vermogen onder beheer (AUM) van crypto toe in mei en oktober, toen bears dominant waren op de cryptomarkt. Als zodanig is het niet alarmerend om te zien dat instellingen hun bezit liquideren, aangezien de meeste nog steeds winst maken.

Ervan overtuigd dat institutionele beleggers de huidige bearmarkt in crypto aansturen, zei Pal dat de belangrijke vraag is of ze klaar zijn met het verkopen van hun activa.

Hij deelde zijn mening over de kwestie, zei hij:

Het lijkt erop dat ze klaar zijn omdat de markt de afgelopen week aan het hakken is geweest, wat de traditionele laatste week was van iedereen die zijn boeken doorkreeg.

2022 begint op een bullish toon

Hoewel Pal gelooft dat Aziatische investeerders de bearmarkt zouden kunnen uitbreiden, beweert hij dat 2022 met een knal zal beginnen als instellingen hun kapitaal herschikken in de cryptomarkt. Volgens hem zullen institutionele beleggers het komende jaar steeds optimistischer worden over crypto naarmate ze de toenemende acceptatie van de technologie beginnen te begrijpen.

Net als Pal gelooft Noelle Acheson, het hoofd van Market Insights bij Genesis Trading, dat 2022 een fenomenaal jaar zal zijn voor crypto, omdat meer instellingen hun geld in de ontluikende activaklasse zullen injecteren.

Acheson richtte zich het afgelopen jaar op de institutionele groei in de cryptomarkt:

Op het moment van schrijven verandert Bitcoin (BTC), de toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, van eigenaar voor $ 47.710,82, na een daling van 3,02% in de afgelopen 24 uur.

Dit nieuws komt nadat meerdere experts, waaronder JPMorgan Chase, voorspelden dat BTC voor het einde van het jaar $ 100.000,00 zou bereiken en in 2022 zelfs nog hoger zou gaan.

Hoewel BTC nog niet eens $ 70.000,00 heeft behaald, blijft het afwachten wat 2022 in petto heeft voor de cryptocurrency, aangezien het huidige niveau van BTC een winst van 42% vertegenwoordigt sinds het begin van het jaar.

The post Raoul Pal zegt dat instellingen klaar zijn met het nemen van winst appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*