Crypto-Prijzen.nl

Raoul Pal zegt dat de cryptomarkt tegen 2030 kan stijgen tot $250 biljoen

Raoul Pal zegt dat de cryptomarkt tegen 2030 kan stijgen tot $250 biljoen

Raoul Pal, een voormalige hedgefondsbeheerder van Goldman Sachs en de CEO van Real Vision, gelooft dat de kapitalisatie van de cryptomarkt tegen 2030 100x zou kunnen groeien. Pal deelde zijn optimistische gevoelens tijdens een interview op 31 december en zei dat de cryptomarktkapitalisatie zou kunnen toenemen tot $ 250 biljoen als de acceptatie van cryptovaluta doorgaat op het huidige traject.

In het interview wees Pal erop dat activaklassen zoals aandelen, obligaties en onroerend goed marktkapitalisaties hebben variërend van $ 250 biljoen tot $ 350 biljoen. Hiertoe vergeleek hij de snelgroeiende crypto ruimte met deze industrieën en zei dat er een redelijke kans is dat crypto tot zulke hoogten zou kunnen groeien.

Hij merkte op dat,

Als ik kijk naar de totale derivatenmarkt, is het $ 1 quadriljoen. Ik denk dat er een redelijke kans is dat dit een activaklasse van $ 250 biljoen is, wat 100x vanaf hier is, wat de grootste groei zou zijn van welke activaklasse dan ook in de geschiedenis in de kortste tijd.

Volgens hem gaat deze groei samen met het idee dat tegen het einde van het decennium 3,5 miljard mensen crypto hebben omarmd.

Crypto begint 2022 op een bearish toon

Dat gezegd hebbende, zal de reis van crypto naar een marktkapitalisatie van $ 250 biljoen geen soepele rit zijn. De volatiele en speculatieve aard van het ontluikende actief zal onderweg waarschijnlijk een aanzienlijke tegenslag veroorzaken. Bovendien kunnen regelgevingskwesties een negatieve invloed hebben op de cryptomarkt, aangezien wereldwijde financiële waakhonden de industrie proberen te beteugelen.

Op het moment van schrijven bevindt de cryptomarkt zich in een diepe bearmarkt nadat de Amerikaanse Federal Reserve haar plannen herhaalde om de rente dit jaar te verhogen. In de top 10 lijst van toonaangevende cryptovaluta’s zijn alle munten rood, waarbij Polkadot (DOT/USD) en Solana de grootste verliezers zijn na respectievelijk 13,22% en 12,70%. Bitcoin (BTC/USD) is in de loop van de dag met 7,32% gedaald om van eigenaar te wisselen op $ 42.767,68.

Dit bearish sentiment in de markt heeft de afgelopen 24 uur 8,90% van de totale kapitalisatie weggevaagd, waardoor het op $ 2,03 biljoen komt.

Pal had met name eerder voorspeld dat de cryptomarkt het jaar optimistisch zou beginnen, aangezien institutionele beleggers de winst die ze in 2021 behaalden, opnieuw in de cryptomarkt zouden steken. Hij voegde eraan toe dat meer institutionele beleggers dit jaar aan boord van de crypto trein zouden stappen naarmate ze beter vertrouwd raken met de technologie.

The post Raoul Pal zegt dat de cryptomarkt tegen 2030 kan stijgen tot $250 biljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*