Crypto-Prijzen.nl

Rainmaker Games (RAIN) is vandaag met 5% gestegen

Rainmaker Games (RAIN) is vandaag met 5% gestegen

Terwijl de blockchain gamingindustrie wereldwijd aan kracht blijft winnen, is de prijs van de Rainmaker Games (RAIN) munt weer begonnen te stijgen. De huidige RAIN prijsstijging is een positieve zonde dat de lange beartrend mogelijk tot een einde is gekomen in afwachting van een grote bullrun.

Om investeerders en handelaren te helpen die de RAIN munt willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om RAIN munten te kopen

Omdat RAIN zo’n nieuw bezit is, moet het nog op grote beurzen worden vermeld. Je kunt RAIN nog steeds kopen via een DEX (decentralised exchange), wat alleen maar betekent dat er een paar extra stappen zijn. Volg deze stappen om RAIN nu te kopen:

1. Schaf ETH bij een gereguleerde uitwisseling of broker aan, zoals eToro ›

We raden eToro aan omdat het één van ‘s werelds toonaangevende handelsplatforms voor meerdere activa is, een alles-in-één uitwisseling en wallet met één van de gunstigste kostentarieven in de branche. Het is tevens beginnersvriendelijk en heeft meer betaalmethoden voor zijn gebruikers beschikbaar dan welke andere beschikbare service dan ook.

2. Stuur je ETH naar een compatibel wallet zoals de Trust Wallet of MetaMask

Je moet jouw wallet aanmaken, je adres noteren en jouw munten daarheen sturen.

3. Verbind je wallet met de Uniswap DEX

Ga naar Uniswap en ‘verbind’ jouw wallet hiermee.

4. Je kunt nu je ETH voor RAIN wisselen

Nu jij verbonden bent, kun je jouw geld voor honderden munten inwisselen, waaronder RAIN.

Wat is Rainmaker Games (RAIN)?

Rainmaker Games (RAIN), gewoonlijk gewoon RAIN genoemd, is het native token van het Rainmaker Games blockchain platform.

Samengevat, het Rainmaker Games platform stelt mensen in staat om te spelen en te verdienen met honderden P2E games binnen de games- en gildenwereld.

Met Rainmaker Games kan iedereen verbinding maken, spelen en verdienen. Het biedt gamers op alle niveaus de mogelijkheid om te schakelen tussen gamen, trainen en verdienen, verdienen, chatten en ook gildeverificatie zonder van platform te hoeven wisselen.

Moet ik vandaag de RAIN munt kopen?

Als u wilt investeren in een cryptocurrency die is gaan stijgen na een grote val, dan kan de RAIN munt een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is en dat de marktprijzen op elk moment tegen uw speculaties in kunnen gaan.

RAIN muntprijs voorspelling

Analisten zijn optimistisch dat de RAIN munt eindelijk weer op een bullish traject is na de stijging van vandaag. De meesten denken dat het voor eind maart weer boven $ 0,3 kan komen.

Aandacht op sociale media van Rainmaker Games

Het bericht Rainmaker Games (RAIN) is vandaag met 5% gestegen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*