Crypto-Prijzen.nl

Raiinmaker kondigt integratie met Polygon aan

Raiinmaker kondigt integratie met Polygon aan

Raiinmaker, een op blockchain gebaseerd sociaal platform en een van de snelstgroeiende Web3 aangedreven apps, heeft een integratie aangekondigd met de L2 schaaloplossing Polygon (MATIC/USD), zo vernam Invezz uit een persbericht.

Nadat de integratie een feit is, kunnen gebruikers berichten op social media plaatsen via het Raiinmaker platform. Ze krijgen ook de kans om beloningen te verdienen in NFT’s en tokens van het Polygon netwerk, inclusief de native token MATIC.

Community kan deelnemen aan Create To Earn System

Leden van de Polygon gemeenschap kunnen nu deelnemen aan het eigen Create To Earn System™ van het social platform en hun inhoud posten op social platforms, waaronder Twitter, TikTok, Instagram en Meta. Gebruikers van Raiinmaker kunnen ook profiteren van de waarde van sociaal kapitaal en profiteren van de lage kosten en hoge schaalbaarheid van Polygon.

JD Seraphine, oprichter en CEO van Raiinmaker zei:

We zijn verheugd om onze integratie met het Polygon netwerk officieel te lanceren, waardoor de Polygon gemeenschap MATIC en andere digitale activa kan verdienen met het netwerk waar ze van houden door simpelweg elke dag hun sociale inhoud van Raiinmaker te posten.

Makers van alle soorten en maten kunnen verdienen

Met het Raiinmaker platform kunnen makers crypto verdienen wanneer ze inhoud delen met sociale netwerken, ongeacht hun grootte. Proof of Influence™, het eigen L2 consensusalgoritme van het platform, garandeert dat gebruikers elke keer dat ze inhoud delen op hun social media platforms eerlijk worden beloond.

De kloof tussen Web2 en Web3 overbruggen

De Raiinmaker app overbrugt de kloof tussen Web 2.0 en Web 3.0 door ecosysteemleden inhoud te laten maken en delen op traditionele social media kanalen. Ze zullen NFT’s en crypto verdienen op basis van de waarde die ze creëren.

Raiinmaker is een zich dynamisch ontwikkelende, door Web3 aangedreven app die zich richt op de economie van sociale makers. Het is in iets meer dan een half jaar meer dan 15.000 keer gedownload.

Over Raiinmaker

Raiinmaker zorgt voor een revolutie in het genereren van inkomsten en distributie van sociale waarde die wordt aangedreven door door gebruikers gegenereerde inhoud. Het heeft meer dan 20 blockchains om gebruikers in crypto en NFT’s te belonen voor hun sociaal kapitaal.

Het volledig schaalbare Web3 platform heeft de snelheid en doorvoer om het transactievolume van het Visa netwerk te evenaren, terwijl het gebruik maakt van de veiligheid en hashkracht van openbare blockchains.

Het bericht Raiinmaker kondigt integratie met Polygon aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*