Crypto-Prijzen.nl

Quant (QNT) probeert uit eerdere dieptepunten te breken met een winst van 14%

Quant (QNT) probeert uit eerdere dieptepunten te breken met een winst van 14%

Quant (QNT/USD) is de afgelopen dagen aanzienlijk gestegen dankzij de steun die is gecreëerd door de bredere markt voor cryptocurrency. QNT bevindt zich nog steeds meer dan 70% onder het hoogste punt ooit dat in september vorig jaar werd gecreëerd.

Op het moment van schrijven handelde QNT op $ 124,35, een winst van 5,4% in de afgelopen 24 uur. De token stijgt wekelijks met bijna 14%.

Quant maakt een sprong van 14%

Quant heeft de afgelopen dagen een significante opwaartse trend doorgemaakt. Na een verhoogde koopdruk is QNT erin geslaagd om het hogere weerstandsniveau op $ 126 te testen. Hoewel het vanaf deze hoogtepunten iets is gedaald, vertonen kopers en marktondersteuning tekenen dat er hogere hoogtepunten kunnen worden gevormd.

Als QNT doorgaat met de prijsbeweging, zal het het andere weerstandsniveau testen op $ 135. QNT handelde medio vorige maand voor het laatst op deze niveaus, en nu tonen de tekenen aan dat het deze niveaus opnieuw zou kunnen testen en een nieuw maandelijks hoogtepunt zou kunnen vormen.

Er is meer activiteit op de cryptocurrency markt vanwege de stroom van institutionele beleggers die zich haasten om te ontsnappen aan de traditionele financiële markt die instort als gevolg van geopolitieke spanningen. Dit schept een argument waarom de marktondersteuning relatief hoog zal blijven. Dit zou kunnen leiden tot een winst van QNT richting $ 150 en hoger.

De cryptomarkt is nog steeds bearish

Op woensdag maakte de cryptocurrency markt een enorme sprong toen de volledige marktkapitalisatie terugging tot boven de $ 2 biljoen. Er moet echter nog een sterke bullish trend worden gevormd, aangezien de huidige bulls kunnen worden veroorzaakt door een prijscorrectie nadat de prijzen van de hele markt afgelopen donderdag aanzienlijk waren gedaald. Als QNT daalt van de huidige niveaus, gaat het naar het lagere ondersteuningsniveau van $ 118.

Het token handelde gisteren op deze niveaus voordat er een scherpe stijging werd opgetekend. Als het verder zakt, zullen de $ 110 niveaus worden getest, waardoor handelaren de kans krijgen om opnieuw te kopen wanneer de prijzen laag zijn. Als kopers er niet in slagen om op deze niveaus in te springen, is het ook waarschijnlijk dat ze onder de $ 100 vallen.

Het bericht Quant (QNT) probeert uit eerdere dieptepunten te breken met een winst van 14% verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*