Crypto-Prijzen.nl

Quant biedt interoperabiliteit tussen DLT netwerken via Overledger

Quant biedt interoperabiliteit tussen DLT netwerken via Overledger

Quant (QNT/USD) was vandaag de grootste winnaar in de top 100 cryptomunten volgens marktkapitalisatie. Het voegde maar liefst een kwart toe aan zijn waarde. Volgens een recent bericht op Oracle heeft de asset veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om universele interoperabiliteit te bieden tussen DLT’s met en zonder toestemming.

Het meest uitdagende facet van interoperabiliteit aanpakken

Het moeilijkste aspect van interoperabiliteit is cross-ledger ondersteuning wanneer er verschillende technologieën en protocollen bij betrokken zijn. Er zijn nog geen enterprise-grade oplossingen. Quant werkt samen met Oracle om deze uitdagingen aan te pakken met een productieklare oplossing.

Als resultaat van de samenwerking heeft Oracle Overledger gecertificeerd voor interoperabiliteit met Oracle Blockchain Platform. Quant heeft een kant-en-klare oplossing die is gecertificeerd in Oracle Cloud Infrastructure voor klanten die op zoek zijn naar een productieklare infrastructuur om cross-ledger interoperabiliteit tussen Oracle Blockchain Platform en andere grootboektechnologieën te ondersteunen.

Welke problemen elimineert Quant’s oplossing?

De oplossing van Quant helpt klanten om DLT-agnostisch te worden en verschillende DLT’s intern binnen hun organisatie met elkaar te verbinden. Het stelt bedrijven in staat om digitale activa van de ene DLT naar de andere te verplaatsen, waardoor de beperkingen die gepaard gaan met digitale activa die op één DLT bestaan, worden opgeheven.

Quant zal het ook mogelijk maken om verschillende DLT’s te gebruiken, die kunnen samenwerken om toegang te krijgen tot nieuwe markten. Organisaties kunnen transacties tussen verschillende geautoriseerde DLT’s orkestreren.

Quant en Oracle rollen oplossingen uit

Quant en Oracle lanceren oplossingen op het Oracle Blockchain platform voor een aantal verschillende sectoren, waaronder financiële dienstverlening. Een van de uitdagingen die samenhangen met blockchain interoperabiliteit in financiën zijn privacy, gegevensbescherming, identiteitstoewijzing, beveiliging en desintermediatie.

Quant en Oracle werken eraan om al deze problemen aan te pakken. De modulaire architectuur van Overledger, het paradepaardje van Quant, is de perfecte oplossing.

Hoe kan Overledger helpen?

Hyperledger organiseerde een Oracle evenement, waar Quant de interoperabiliteit demonstreerde op basis van zijn Multi-Ledger Tokens oplossing. Er is geen code nodig om Overledger te gebruiken, wat een snelle implementatie en integratie voor veel bedrijfsscenario’s mogelijk maakt, samen met de Oracle low-code/no-code Blockchain App Builder.

Overledger kan iedereen helpen die Oracle Blockchain verkent of gebruikt en zijn grootboek wil verbinden met andere blockchains.

La notizia Quant biedt interoperabiliteit tussen DLT netwerken via Overledger era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*