Crypto-Prijzen.nl

Q&A met crypto social media netwerk Yup oprichters Nir en Vernon

Q&A met crypto social media netwerk Yup oprichters Nir en Vernon

Yup, een Web3 social platform dat curatoren beloont, kondigde een financieringsronde van $ 3,5 miljoen aan onder leiding van Distributed Global, een vroege investeerder in crypto-eenhoorns Dapper Labs, Audius en Solana.

De financiering zal worden gebruikt om een nieuwe Web3 native social media ervaring verder te ontwikkelen en curatoren op het web te versterken.

Invezz had de gelegenheid om te chatten met de oprichters van Yup, Nir Kabessa, die momenteel als CEO fungeert, en CTO Vernon Johnson.

Yup kondigde een financieringsronde van $3,5 miljoen aan onder leiding van Distributed Global. Wat zijn enkele specifieke manieren waarop deze financiering curatoren online zal machtigen?

We zijn van plan ons de komende maanden te concentreren op protocolontwikkeling, mobiele ervaring en community. De financiering gaat naar het uitbreiden van het team, het verbeteren van UX via blockchain bronnen en het samenwerken met makers en DAO’s.

Analisten lijken het erover eens te zijn dat de NFT markt zal blijven groeien. Heeft u specifieke voorspellingen over de groei? Zo ja, wat rechtvaardigt hen?


Hoewel veel NFT projecten overhyped en/of waardeloos zijn, verwachten we dat de NFT markt als geheel niet alleen blijft groeien, maar ook horizontaal groeit. NFT’s voor kunst en gaming zijn echt van de grond gekomen, met de nadruk op community. We verwachten meer DAO gerichte NFT’s met bestuursrechten, muziek NFT’s en meme NFT’s te zien.

Waarom is Yup geselecteerd door Distributed Global?


We hebben in de loop der jaren een hechte relatie opgebouwd met Johnny Steindorff en het team van Distributed Global, door met hen samen te werken via Blockchain at Columbia, het door studenten geleide onderzoekslaboratorium waar we allebei leiders in waren.

Web3, in de context van Ethereum, verwijst naar gedecentraliseerde apps die op de blockchain draaien. Wat zijn de voor- en nadelen van het draaien op deze blockchain?


De grootste voordelen zijn composability, robuuste en veilige infrastructuur en community grootte. De gebruikers- en ontwikkelaarsgemeenschappen van Ethereum zijn nog steeds de grootste en de slimme contracten zijn het meest beproefd.

Wat zijn enkele beperkingen van Web3 apps? Heeft u als expert ideeën om ze te overwinnen?

Web3 applicaties zijn doorgaans duurder in gebruik, uitdagender om te schalen en moeilijker te gebruiken. Ontwikkelaars kunnen kosten en schaalproblemen minimaliseren door alleen essentiële gebruikersinteracties naar de blockchain te zenden. Ontwikkelaars moeten ook complexe blockchain operaties verbergen, wat de gebruikerservaring vereenvoudigt. De meest succesvolle en mainstream Web3 producten zullen eruitzien als Web2 applicaties met superkrachten.

The post Q&A met crypto social media netwerk Yup oprichters Nir en Vernon appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*