Crypto-Prijzen.nl

Public Mint en Abra werken samen om inkomstenbron voor EARN programma aan te boren

Public Mint en Abra werken samen om inkomstenbron voor EARN programma aan te boren

Public Mint, een op fiat gebaseerd blockchain- en betalingsinfrastructuurbedrijf, kondigde donderdagochtend een nieuwe samenwerking aan met Abra, een toonaangevend platform voor vermogensbeheer Abra. Als onderdeel van de overeenkomst zullen de twee entiteiten een extra inkomstenbron bieden voor het EARN platform, volgens een persbericht verkregen door Invezz.

EARN programma genereert winst op fiat en stablecoin stortingen

Het EARN programma, dat in het derde kwartaal van dit jaar van start gaat, zal deposito’s van Amerikaanse dollars en USDC (USDC/USD) nemen en deze inzetten om de inkomsten te verhogen, zowel in meer conventionele crypto leenplatforms als in DeFi protocollen. Public Mint zal een deel van de fondsen die aan het EARN programma zijn toegewezen, gebruiken voor het Abra platform.

EARN spreidt risico via een gerenommeerd partnernetwerk en een gediversifieerd portfolio en biedt zeer concurrerende verdienpercentages. Het doel is dat gebruikers in het veld gemakkelijk toegang hebben tot hogere inkomsten. Abra is een pionier op de cryptomarkt, dus de samenwerking is een belangrijke mijlpaal in de richting van het doel van het programma.

Gemakkelijk om inkomsten te volgen

Gebruikers die USD inzetten op het EARN programma ontvangen het overeenkomstige bedrag in USD+, wat een volledig liquide, winstdragende, synthetische fiat-valuta is. Elke winst die wordt behaald, wordt verdeeld als extra USD+, waardoor het gemakkelijk is om inkomsten te volgen in vergelijking met vergelijkbare oplossingen in DeFi. Abra oprichter Bill Barhydt verklaarde dat ze geïntrigeerd waren door de flexibiliteit van EARN van Public Mint, waardoor zowel DeFi experts als crypto newbies geld konden verdienen op hetzelfde platform. Hij voegde toe:

Samen ben ik ervan overtuigd dat we het bereik en de aantrekkingskracht van cryptocurrency producten voor allerlei soorten doelgroepen zullen vergroten.

Paulo Rodrigues, CEO van Public Mint, merkte op:

Abra is een van de vroegste en meest vertrouwde merken in cryptocurrency en we zijn verheugd om samen te werken met zo’n gevestigde provider om een gerenommeerde bron van inkomsten te bieden aan gebruikers van Public Mint via het EARN programma. Onze strategie is ontworpen om zo gediversifieerd, veilig en lucratief mogelijk te zijn, en een samenwerking met Abra is een volgende belangrijke stap in de richting van die visie.

The post Public Mint en Abra werken samen om inkomstenbron voor EARN programma aan te boren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*