Crypto-Prijzen.nl

PSG kondigt meerjarige samenwerking met Crypto.com aan

PSG kondigt meerjarige samenwerking met Crypto.com aan

Paris Saint-Germain (PSG) kondigde een meerjarige samenwerking aan met crypto.com, de snelst groeiende cryptobeurs ter wereld. Behalve dat het de officiële partner van het cryptocurrency platform van de club wordt, zal crypto.com ook exclusieve Non-Fungible Tokens (NFT’s) vrijgeven op zijn eigen NFT platform, crypto.com/NFT, zo vernam Invezz uit een persbericht.

Ongeëvenaarde internationale aantrekkingskracht

PSG heeft spelers als Lionel Messi, Sergio Ramos, Achraf Hakimi en Nuno Mendes en heeft een ongeëvenaarde internationale aantrekkingskracht. De samenwerking met de toonaangevende cryptobeurs was een logische volgende stap. Met meer dan 10 miljoen gebruikers wereldwijd staat crypto.com in de top tien van financiële apps in zowel Google Play als de App Store.

Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer, Paris Saint-Germain, merkte op:

“We zijn verheugd Crypto.com te verwelkomen in de partnerfamilie van Paris Saint-Germain. We delen dezelfde passie voor innovatie en dezelfde ambitie om de top te bereiken. Met deze samenwerking demonstreert Paris Saint-Germain eens te meer zijn visie en leiderschap als pionier op gebieden als lifestyle, esports en digital. Het is een spannende tijd voor cryptocurrency en we kunnen niet wachten om met Crypto.com samen te werken om alle fans van de club nieuwe ervaringen te bieden.”

Snelst groeiende platform met de meest populaire cryptokaart

Crypto.com is niet alleen het snelst groeiende cryptoplatform ter wereld, maar ook de uitgever van de meest populaire cryptokaart ter wereld. Het heeft gebruikers in meer dan 30 landen. De beurs betaalt een groot deel van de sponsorvergoeding met behulp van Crypto Coin (CRO/USD), hun eigen native token. Dit is ongekend voor een overeenkomst van een dergelijke omvang.

Een geschiedenis van wereldwijde partnerschappen

Crypto.com is ook een marktleider in sportpartnerschappen met samenwerkingen met de Formule 1, UFC en Lega Serie A. Ze waren ook de eersten die samenwerkten met een NHL-team, wat eerder dit jaar gebeurde.

Crypto.com mede-oprichter en CEO Kris Marszalek merkte op:

“Onze missie sinds de eerste dag is om de wereldwijde transitie naar cryptocurrency te versnellen. We doen dit door de beste partners ter wereld te vinden, en Paris Saint-Germain is ongeëvenaard. Door de zichtbaarheid van het merk, de toegang tot het stadion en het team, en de gezamenlijke ontwikkeling van NFT’s, twijfel ik er niet aan dat we nieuwe en opwindende ervaringen zullen creëren voor voetbalfans over de hele wereld.”

The post PSG kondigt meerjarige samenwerking met Crypto.com aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*