Crypto-Prijzen.nl

Producer Rico Love lanceert exclusieve NFT’s op Corite

Producer Rico Love lanceert exclusieve NFT’s op Corite

Het gedecentraliseerde muziekplatform Corite, dat de traditionele financiering van de industrie transformeert, kondigde een samenwerking aan met de hitproducerende producer, schrijver en artiest Rico Love om het Presented project van laatstgenoemde te lanceren, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het project is een mijlpaal in Corite’s geschiedenis van het in staat stellen van onafhankelijke artiesten om op innovatieve manieren platencontracten te krijgen.

Love heeft nummers geschreven en geproduceerd voor Beyoncé, Usher en Nelly

Onder de wereldberoemde artiesten waarvoor Love heeft geschreven en geproduceerd, zijn Beyoncé, Usher, Nelly, Kelly Rowland en vele anderen. Op Presented werkt Rico Love samen met Corite aan de campagnes voor zes nieuwe artiesten, die worden gefinancierd door fans. Het eindproduct zal zes EP’s zijn met elk drie nummers.

Gepresenteerd wordt onder meer de verkoop van een aantal exclusieve NFT’s op Corite’s nieuwe blockchain platform, ontwikkeld met ChromaWay. De eerste zes nummers van het project worden uitgebracht door opkomende artiesten WifeyBaby en BranBaby. BranBaby’s debuutsingle “Mask Up” kwam uit op 1 oktober. De nieuwste release, WifeyBaby’s “UNHOLY MATRIMONY”, zal op 15 oktober overal verkrijgbaar zijn.

Rico Love zei:

Een van de meest lonende aspecten van mijn werk is het empoweren van jonge artiesten. Het bestaande model van de recording industrie maakt het voor velen van hen moeilijk om hun weg te vinden, en ik ben verheugd dat Corite een nieuwe weg voorwaarts ziet – waar fans zowel het succes van de artiesten waar ze in geloven financieren en delen. Met mijn nieuwe project Ik kijk ernaar uit om samen te werken met opwindende nieuwe talenten – Ariale, Branbaby, Pheli, Rubina, WatchJazzy en WifeyBaby – en ik kan niet wachten om hun muziek met je te delen.

Corite CEO Mattias Tengblad zei:

Het lanceren van Rico’s project is een spannende stap voor ons. Zijn fenomenale talent voor het koesteren van artiesten en het produceren van geweldige muziek maakt hem een ideale partner in onze missie. Het hebben van een songwriter en producer van Rico’s kaliber werk bij ons inspireert fans en wekt vertrouwen bij de artiesten – de gemeenschappen die we bedienen.

Corite voltooide eerder dit jaar de voorverkoop van $2,2 miljoen van zijn native token

Dit jaar kondigde Corite plannen aan om een blockchain platform te lanceren, kondigde het een samenwerking aan met HITCO Entertainment en voltooide het een voorverkoop van $ 2,2 miljoen van zijn oorspronkelijke $CO token. Het besluit van Love om samen te werken met Corite weerspiegelt een groeiende trend naar onafhankelijkheid van artiesten.

The post Producer Rico Love lanceert exclusieve NFT’s op Corite appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*