Crypto-Prijzen.nl

Pro: zowel particuliere beleggers als instellingen zullen geïnteresseerd zijn in BITO

Pro: zowel particuliere beleggers als instellingen zullen geïnteresseerd zijn in BITO

De ProShares Bitcoin Strategy ETF is al meer dan 8,0% gestegen ten opzichte van zijn debuut op dinsdag, en Jason Guthrie van WisdomTree zegt dat een deel van de reden is dat het “universeel beschikbaar” is.

Guthrie’s opmerkingen over CNBC’s ‘Street Signs Europe’

Op CNBC’s “Street Signs Europe” zei Guthrie dat de allereerste Bitcoin futures ETF even opwindend zal zijn voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

Het was een van de meest succesvolle ETF lanceringen ooit, en dat toont de diepte van klanten die voorheen niet de weg naar de markt hadden, en dat nu doen vanwege de ETF; of dat nu particuliere beleggers of instellingen zijn, ik denk dat we een mix van mensen zullen zien die deze willen gebruiken.

Bitcoin klom woensdag naar een record van $ 67.000, ondanks beperkingen van China – een indicatie dat de grootste Aziatische economie zijn invloed op de cryptomarkt verliest.

Amerikaanse SEC heeft meer controle over de termijnmarkt

Volgens Guthrie zou de Amerikaanse SEC ervoor hebben gekozen om een Bitcoin futures ETF goed te keuren vóór een fysiek ondersteunde ETF, omdat deze “meer directe controle” heeft over de futures-markt in vergelijking met de cryptobeurzen. Hij voegde er echter aan toe:

Ik denk dat de complexiteit die voor beleggers ontstaat, ofwel door de contango en negatieve rolrendementen die rond de 10% per jaar lopen, ofwel door het potentieel voor concentratierisico iets is dat van invloed is op de productprestaties.

Maar Guthrie bevestigde dat hij niet ‘negatief’ was over de ETF die nu wordt verhandeld tegen $ 43,50.

The post Pro: zowel particuliere beleggers als instellingen zullen geïnteresseerd zijn in BITO appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*