Crypto-Prijzen.nl

Pro-surfer Kelly Slater overweegt een cryptocurrency te lanceren

Pro-surfer Kelly Slater overweegt een cryptocurrency te lanceren

Legendarische surfer Kelly Slater overweegt een cryptocurrency te lanceren. De 49-jarige onthulde dit nieuws in een interview met de Gentleman’s Journal en merkte op dat zijn digitale activa de prijs van zijn houtrecyclingbedrijf zou volgen. Naar verluidt is de munt op dit moment slechts een idee. Slater belooft echter dat het geen onbetrouwbare cryptocurrency zal zijn.

In het interview zei Slater dat hij en zijn partners, Stephanie Gilmore en Sally Fitzgibbons, die de Breitling Surfer Squad vormen, geïnteresseerd zijn in crypto. Hoewel het trio geen vaardigheden heeft om crypto te ontwikkelen, zei Slater dat ze aan het brainstormen waren. Hoewel dit hen alleen tot nu toe kan brengen, voegde Slater eraan toe dat hij mensen kent die hem en zijn team kunnen helpen de droom te verwezenlijken. Hij citeerde verder dat hij actief contact heeft gezocht met dergelijke mensen.

Terwijl hij cryptocurrencies aansprak, zei Slater dat hij denkt dat de gedachte aan het hebben van een cryptocurrency die dient als een waardeopslag en niet wordt gecontroleerd door een gecentraliseerde organisatie interessant is. Als zijn munt er uiteindelijk komt, zal dat volgens hem een positieve impact hebben. Hij voegde eraan toe dat het geen ‘fly-by-night’ cryptocurrency zal zijn die mensen gebruiken voor speculatiedoeleinden om snel geld te verdienen.

Slater, trouw aan de fundamenten van crypto, zei dat hij een fan is van WallStreetBets, een populaire subreddit die onlangs eerder dit jaar de shortsqueeze van GameStop orkestreerde. Volgens hem is het cool dat mensen de macht kunnen terugnemen als ze dat willen.

Elon Musk is slecht voor crypto

Met zijn optimistische houding ten opzichte van crypto, zei Slater dat hij hoopt dat Bitcoin (BTC/USD) wijdverbreid zal worden geadopteerd, een pad dat volgens hem de leidende cryptocurrency al is ingeslagen. Slater beweert echter dat sommige mensen de munt omarmen met verkeerde bedoelingen in hun hart. Hij voegde eraan toe dat sommige mensen de BTC markt alleen hebben betreden om deze te manipuleren.

Dit nieuws komt nadat Slater de afgelopen maand Elon Musk, de CEO van Tesla, via een Instagram bericht had bekritiseerd en zei dat hij slecht was voor crypto. Het besluit van Musk om $ 1,5 miljard (£ 1,10 miljard) in BTC te pompen, net voordat hij zijn bezorgdheid uitte over het energieverbruik, dat zijn tol eist van het milieu, zei Slater dat hij het raar vindt dat Musk, die eigenaar is van een bedrijf dat focust op energie, BTC niet begreep voordat hij zijn investering deed.

Hij voegde eraan toe dat Musk er geen probleem mee heeft om de winst te nemen. Slater maakte de zaak verder op en vroeg zich af of Musk een probleem heeft met kinderen die kobalt winnen in de Democratische Republiek Congo om batterijen te maken.

The post Pro-surfer Kelly Slater overweegt een cryptocurrency te lanceren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*