Crypto-Prijzen.nl

Pro: ondanks het ontkrachten van cryptogeruchten wil Amazon ‘niet aan de zijlijn staan’

Pro: ondanks het ontkrachten van cryptogeruchten wil Amazon ‘niet aan de zijlijn staan’

Amazon heeft misschien bevestigd dat de berichten van maandagmiddag over de op handen zijnde push in cryptocurrencies niet waar waren, maar het bedrijf “wil niet aan de zijlijn blijven staan” , vertelde Arina Kulackovska, hoofd van Corporate Payment Solutions bij de internationale cryptobeurs CEX.IO, aan Invezz in een interview.

Amazon is geïnteresseerd in crypto’s

Amazon wil, net als veel andere grote bedrijven, hun klanten “de kans geven om iets te doen” met crypto’s, vertelde Kulackovska aan Invezz. Het bedrijf neemt actief specialisten in dienst, dus sommige van zijn potentiële toekomstplannen omvatten het accepteren van betalingen in crypto’s. Als alternatief kan het management geïnteresseerd zijn in het overdragen van sommige van zijn processen naar de blockchain of zelfs het betalen van werknemersbonussen in crypto’s. De executive zei: “Er zijn inderdaad veel speculatiemogelijkheden rond dit nieuws.”

Bitcoin zal niet hun voorkeursmethode zijn

Volgens de expert zal iedereen die zijn kaart aan Amazon kan koppelen, zien dat het geld sneller wordt afgetrokken dan de snelheid van de transactie in de blockchain in termen van Bitcoin (BTC/USD) en andere reguliere cryptocurrencies. Als we daarentegen een munt als XRP (XRP/USD) nemen, zou deze een grotere kans hebben om een groot aantal transacties te ondersteunen. Bovendien zou de verwerkingsregeling direct plaatsvinden en hoeft Amazon niet te wachten op onderlinge schikkingen met de overnemende partij. Amazon zal zich waarschijnlijk niet concentreren op Bitcoin omdat de transactiesnelheid lager is dan die van kaarten.

Gaat Amazon net als Tesla een plaatsje innemen bij de ‘kampioenen’ van Bitcoin?

De executive zou Tesla geen mega-supporter noemen. Ze zijn slechts een van de wereldwijde bedrijven die openbaar zijn geworden over het werken met Bitcoin en cryptocurrency technologie. Op dit moment lijken hun acties meer een indicatie te zijn dat het misschien tijd is om de manier waarop we over geld denken te veranderen. Als er een grote adoptie of technische verschuiving is, kunnen deze bedrijven snel leidende posities innemen in de verkoop van cryptovaluta.

Amazon zal het moeilijker vinden dan Tesla om BTC te implementeren

Kulackovska denkt dat het voor Amazon moeilijker zal zijn om Bitcoin te implementeren vanwege de verwerkingskosten en naleving. Ze verduidelijkte:

“Amazon zal de soorten of aantallen goederen die beschikbaar zijn om te kopen met BTC sterk moeten inperken – waardoor mogelijk alleen de dure items op de beschikbare lijst blijven staan. Anders zouden ze enorm veel middelen moeten besteden aan het ondersteunen van kleine cryptotransacties voor de goedkopere goederen op hun platform.”

The post Pro: ondanks het ontkrachten van cryptogeruchten wil Amazon ‘niet aan de zijlijn staan’ appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*