Crypto-Prijzen.nl

PrimeXBT cryptobeurs noteert Monero op zijn platform

PrimeXBT cryptobeurs noteert Monero op zijn platform

Monero (XMR/USD), dat zichzelf beschouwt als de #1 privacymunt in crypto, kan nu long of short worden verhandeld met hefboomwerking op PrimeXBT margerekeningen en de Covesting Copytrade module, het officiële Twitter account van Monero.

Monero is de 42e grootste cryptovaluta volgens marktkapitalisatie. Het wordt momenteel verhandeld voor $ 179 met een 24-uurs handelsvolume van $ 150,3 miljoen. Monero is de afgelopen 24 uur met 1,91% gestegen.

Monero gebruikt geavanceerde cryptografie om gegevens te verbergen

Monero is acht jaar geleden gelanceerd met een simpel doel: transacties privé en anoniem laten plaatsvinden. Het verbergt de gegevens van afzenders en ontvangers met behulp van geavanceerde cryptografie.

Het team achter Monero zegt dat privacy en beveiliging hun grootste prioriteiten zijn, waarbij gebruiksgemak en efficiëntie op de tweede plaats komen. Het is bedoeld om alle gebruikers te beschermen, ongeacht hun achtergrond.

Over het algemeen streeft XMR ernaar betalingen snel en goedkoop te laten plaatsvinden zonder angst voor censuur.

Maximale decentralisatie bereiken

Een van de belangrijkste doelen van Monero is het bereiken van het hoogst mogelijke niveau van decentralisatie, wat betekent dat een gebruiker niemand anders op het netwerk hoeft te vertrouwen.

Privacy wordt bereikt door een paar onderscheidende kenmerken. XMR is volledig fungibel. Het bereikt verduistering door ringsignaturen te gebruiken. Hier worden eerdere transactie outputs uit de blockchain gehaald en fungeren ze als lokvogels, wat betekent dat externe waarnemers niet kunnen zien wie een transactie heeft ondertekend.

Om ervoor te zorgen dat transacties niet aan elkaar kunnen worden gekoppeld, worden voor elke transactie stealth adressen aangemaakt. Deze adressen worden maar één keer gebruikt.

PrimeXBT: snelle orderuitvoering, toonaangevende handelsmotor

PrimeXBT is opgericht in 2018 en bedient momenteel klanten in meer dan 150 landen. De beurs biedt toegang tot hoogwaardige liquiditeit en een breed scala aan handelshulpmiddelen met behoud van veiligheid en liquiditeit.

Het heeft een robuust handelssysteem dat wordt gekenmerkt door zeer betrouwbare prestaties. De infrastructuur is ontworpen om een groot aantal bestellingen per seconde mogelijk te maken en extreme belastingen te ondersteunen, terwijl het tegelijkertijd een ultrasnelle uitvoering van bestellingen en een lage latentie biedt.

De beurs voert orders gemiddeld in minder dan 7,12 milliseconden uit. Amazon AWS drijft zijn veilige en sterke infrastructuur aan.

Bijna driekwart van de orders uitgevoerd tegen de gevraagde offerte

Slippage en kwaliteit van orderuitvoering zijn van het grootste belang voor actieve daghandelaren. In 2020 voerde de beurs 74,1% van de marktorders van klanten uit tegen de gevraagde offerte, wat veel hoger is dan het sectorgemiddelde.

Het bericht PrimeXBT cryptobeurs noteert Monero op zijn platform verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*