Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling van ThorChain: waarom stuitert RUNE terug?

Prijsvoorspelling van ThorChain: waarom stuitert RUNE terug?

De prijs van Thorchain ( RUNE/USD ) steeg voor de tweede dag op rij, terwijl de activiteit in zijn netwerk bleef stijgen. De cryptomunt steeg naar een hoogtepunt van $ 8.520, wat ongeveer 17,7% boven het laagste niveau deze week was. De marktkapitalisatie is gestegen tot meer dan $ 2,5 miljard, waarmee het de 51e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Wat is Thorchain en waarom stijgt deze cryptomunt?

ThorChain is een toonaangevende gedecentraliseerde exchange (DEX), op basis van de Cosmos SDK. De onderscheidende factor is dat deze het Cosmos Inter-Blockchain Communication (IBC) protocol gebruikt. Dit is een netwerk dat er voor zorgt dat meerdere blockchains met elkaar kunnen communiceren.

IBC ontcijfert een grote uitdaging, die bestaat binnen de blockchain industrie. Ten eerste kunnen activa die op Ethereum zijn gemint niet rechtstreeks worden verhandeld op andere chains, zoals Solana, Avalanche en Cronos. Om ze te verhandelen, moet je een gecentraliseerd platform zoals Coinbase of Binance gebruiken.

Als alternatief kan men een bridge gebruiken, wat een onveilig proces kan zijn. Een ander alternatief is om tokenized activa zoals Wrapped Bitcoin of cEth te gebruiken.

ThorChain lost deze uitdagingen op, door een platform te creëren waar mensen op een gedecentraliseerde manier digitale activa kunnen verhandelen. Dt doen ze door gebruik te maken van de doorlopende kredietpools van Bancor, om transacties te vereenvoudigen. Volgens hun website hebben ze een totale waarde vergrendeld (TVL) van $ 1,1 miljard. Ze hebben 38 liquiditeitspools en geholpen bij het faciliteren van swaps ter waarde van meer dan $ 5,8 miljard.

Een andere reden waarom de ThorChain prijs stijgt, is dat het netwerk synthetische activa bouwt. Dit zijn activa die zijn gebaseerd op andere producten, zoals aandelen, forex-paren en grondstoffen. Als gevolg hiervan denken de meeste beleggers dat de vraag naar RUNE de komende maanden zal blijven stijgen, vanwege deze producten.

ThorChain prijsvoorspelling

Thorchain price

De daily chart laat zien dat de RUNE prijs de afgelopen dagen in een bearish trend zat. Na het hoogtepunt op 31 van $ 13,1 te zijn gestegen, daalde de prijs naar een dieptepunt van $ 7,23. Het is iets onder de 38,2% bewogen op basis van het Fibonacci retracement niveau en bevindt zich tussen de 25-daagse en 50-daagse voortschrijdende middelden.

Tegelijkertijd is de Relative Strength Index (RSI) onder het neutrale niveau van 50 gedaald. Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven dalen, aangezien bears de steun houden op $ 6,51.

Het bericht Prijsvoorspelling van ThorChain: waarom stuitert RUNE terug? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*