Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Tezos: zal de Rarible NFT marktintegratie het stimuleren?

Prijsvoorspelling Tezos: zal de Rarible NFT marktintegratie het stimuleren?

Tezos XTZ/USD is een blockchain netwerk dat is gebaseerd op slimme contracten. Alle XTZ houders kunnen stemmen over voorstellen voor protocol upgrades die door de ontwikkelaars achter Tezos zijn ingediend.

De Rarible integratie als katalysator voor groei

Op 8 december bespraken we hoe Ubisoft van plan was in-game NFT’s aan te bieden via de Tezos blockchain.

Op 15 december maakte Rarible een officiële verklaring op Twitter dat de Tezos blockchain live ging op Rarible.com, waar ze een publicatie van alle functies deelden.

Rarible is een op Ethereum gebaseerde non-fungible token (NFT) marktplaats die officieel de open-source, proof-of-stake blockchain Tezos heeft geïntegreerd.

Deze nieuwe Rarible ondersteuning betekent dat Tezos NFT’s op de markt kunnen verschijnen, en Rarible kan ook secundaire verkoop van Tezos projecten ondersteunen.

Bovendien krijgen alle gebruikers van het platform de mogelijkheid om nu transacties uit te voeren en goedkope NFT’s te creëren.

Bovendien heeft Rarible een plan om nog meer protocollen te integreren met als uiteindelijke doel het creëren van een multi-chain platform dat de NFT markt versterkt.

Het heeft de Solana en Polygon blockchains als volgende in zijn assortiment. Om deze Tezos integratie echt te herdenken, debuteerde het Rarible team echter met wat bekend staat als de “Tezos community drop”, en lanceerden Rarible en Tezos ook een inaugurele Rarible exclusieve NFT collectie die bekend staat als “Blazing Futures”.

Moet u Tezos (XTZ) kopen?

Op 17 december had Tezos (XTZ) een waarde van $ 4,21.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bekijken.

De hoogste waarde ooit van de XTZ token was op 4 oktober, toen de token een waarde van $ 9,12 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH waardepunt $ 4,91 hoger in waarde was of met 116% in vergelijking met zijn waarde op 17 december.

Toen we de prestaties van het XTZ token in de afgelopen maand, op 5 november, doornemen, had het token de hoogste waarde van $ 6,83.

Het laagste waardepunt was echter op 28 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 4,38. Dit betekende een waardedaling met $ 2,45 of met 35%.

Met dit in gedachten kunnen we echter verwachten dat het XTZ token eind december zal stijgen tot een waarde van $ 5, waardoor het een solide aankoop is.

The post Prijsvoorspelling Tezos: zal de Rarible NFT marktintegratie het stimuleren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*