Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Polkadot: kan DOT eind januari $35 bereiken?

Prijsvoorspelling Polkadot: kan DOT eind januari $35 bereiken?

Polkadot DOT/USD is een protocol dat blockchains met elkaar verbindt en waarmee zowel waarde als gegevens kunnen worden verzonden over netwerken die op een gegeven moment incompatibel waren. Het is ontworpen om snel en schaalbaar te zijn.

Het native cryptocurrency token van Polkadot is DOT, dat governance mogelijk maakt en kan worden gebruikt voor staking. Bovendien kan het DOT token worden gekocht of verkocht op veel cryptocurrency beurzen die het ondersteunen.

Polkadot ontwikkelingen als katalysator voor groei

Op 30 december hebben we besproken hoe Polkadot samenwerkte met de Duitse telecomgigant T-Systems MultiMedia Solutions (MMS), waar Deutsche Telekom DOT tokens ontving.

Op 3 januari schreef Gavin Wood de Polkadot 2021 Roundup, waarin hij alles besprak wat er in 2021 gebeurde binnen het Polkadot ecosysteem.

De meest opmerkelijke updates hiervan waren de voltooiing van de eerste vijf veilingen en hoe Kusama zestien parachains zag lanceren en draaien op zijn relais.

Polkadot zag ook een update via versie 2 van XCM, de eerste productieklare versie van XCM en de afgelopen weken op Polkadot geïntroduceerd.

De staking technologie die op Polkadot te vinden is, is ook geëvolueerd, waarbij het aantal nominator accounts dat het kan ondersteunen verdrievoudigde van 6.000 eind 2020 tot 22.000 op het hoogtepunt van 2021.

Bovendien zag FRAME, de API en het raamwerk dat gemakkelijk samen te stellen modules van on-chain bedrijfslogica mogelijk maakt, ook een upgrade, waarbij alle pallets of modules idiomatische procedurele macro gebruiken.

Dit alles heeft de potentie om de waarde van het DOT token te verhogen.

Moet u Polkadot (DOT) kopen?

Op 4 januari had Polkadot (DOT) een waarde van $ 29,49.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het DOT token, zullen we het ATH waardepunt bespreken naast de prestaties van vorige maand.

In termen van de hoogste waarde aller tijden van het DOT token, was het op 4 november toen het een waarde van $ 54,98 bereikte. Hier kunnen we zien dat op het ATH punt het token $ 25,49 hoger in waarde was of met 86%.

Als we de prestaties van het token in december bekijken, kunnen we zien dat het zijn hoogste waarde had op 3 december, met een waarde van $ 36,54.

Het laagste punt van waarde was echter op 20 december, toen het token daalde tot $ 23,54 in waarde. Dit geeft ons een indicatie dat het token in waarde is gedaald met $ 13 of met 35%.

Van 20 december tot 4 januari zag het token echter een waardestijging van $ 5,95 of met 25%.

Met dit in gedachten is DOT een solide aankoop, aangezien we kunnen verwachten dat het eind januari $ 35 zal bereiken.

The post Prijsvoorspelling Polkadot: kan DOT eind januari $35 bereiken? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*