Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Pepe: leren van de crash van Bonk en Dogelon Mars

Prijsvoorspelling Pepe: leren van de crash van Bonk en Dogelon Mars

Pepe haalde de afgelopen dagen de krantenkoppen nadat zijn parabolische beweging veel illiquide miljonairs had gecreëerd. De prijs van Pepe steeg op 19 april naar een hoogtepunt van $44.195e-8 en wiste toen snel een aantal van die winsten uit toen sommige eerdere kopers hun munten begonnen te liquideren. Pepe handelde op $31.655-8, wat zo’n 28% onder het hoogste punt van vorige week was.

Zal Pepe meme-munten weer geweldig maken?

Pepe is een nieuwe meme-munt die het succes van andere populaire munten zoals Dogecoin, Shiba Inu en Floki Inu wil weerspiegelen. Net als deze tokens heeft het geen grote utility. In plaats daarvan is zijn belangrijkste rol het onttronen van deze populaire meme-tokens. Op zijn website zegt Pepe:

‘De Inu’s hebben hun beste tijd gehad. Het is tijd dat de meest herkenbare meme ter wereld zijn heerschappij overneemt als koning van de memes.”

De prijs van Pepe heeft het goed gedaan, aangezien veel investeerders zich haastten om het token te kopen en de populariteit ervan groeit. Het heeft de afgelopen dagen meer dan 65.000 volgers verzameld op Twitter. Ook was het token populair op Twitter en andere platforms zoals StockTwits en Reddit.

De prijs van het Pepe token staat ook in de schijnwerpers na tekenen dat meer beurzen het zullen vermelden. OKX, de toonaangevende beurs, hield een peiling waarin haar klanten werden gevraagd om op hun favoriete meme te stemmen. Er werd overeengekomen om de drie tokens met de meeste stemmen op de lijst te zetten. De concurrerende tokens zijn onder andere Pepe, Bone Shibaswap, Bonk en ArbDoge.

Pepe prijsvoorspelling

Nu Pepe de krantenkoppen haalt, vragen sommige mensen zich af of het zin heeft om het token te kopen. Hoewel dit geen financieel advies is, raad ik aan om om verschillende redenen weg te blijven van de munt.

Ten eerste is het een zeer illiquide token die je met een beetje geluk kunt verlaten. Hoewel het volume van verhandelde Pepe-tokens is gestegen, is de realiteit dat de liquiditeit ervan aanzienlijk lager is. Als je wel geïnteresseerd bent in cryptocurrencies, raden we aan je te concentreren op liquide munten zoals Bitcoin en Litecoin.

Ten tweede suggereert de geschiedenis dat deze hype binnenkort zal verdwijnen. Begin dit jaar was Bonk bijvoorbeeld de meest trending crypto-tokens. Destijds steeg de prijs naar een recordhoogte. Vandaag is de prijs van Bonk gecrasht en ligt ongeveer 88% onder zijn hoogste punt ooit.

Hetzelfde geldt voor andere meme-munten zoals Dogelon Mars en Saudi Shiba Inu die de krantenkoppen haalden en vervolgens instortten. Ik geloof dat Pepe binnenkort in dezelfde richting zal gaan. In deze hype-periode kon Pepe echter nog wat meer winst maken. Maar op de lange termijn vermoed ik dat het tot nul zal crashen naarmate het momentum vervaagt.

The post Prijsvoorspelling Pepe: leren van de crash van Bonk en Dogelon Mars appeared first on Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*