Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Monero: kan XMR eind maart $200 bereiken?

Prijsvoorspelling Monero: kan XMR eind maart $200 bereiken?

Monero XMR/USD is een veilige, privé en niet-traceerbare cryptocurrency die bedoeld is om het geld van een gebruiker vertrouwelijk te houden.

Het is een open-source cryptocurrency die voor het eerst werd gelanceerd in 2014, en de blockchain is ondoorzichtig, waardoor transactiedetails anoniem worden door de adressen die door de deelnemers worden gebruikt te verbergen.

De privacy en het gebruik van Monero als katalysatoren voor groei

Op 18 januari hebben we de prijsvoorspelling van Monero behandeld nadat het token met meer dan 60% crashte vanaf het hoogste niveau in 2021.

Monero, als een cryptocurrency, is ontwikkeld om zijn gebruikers een hoog niveau van privacy te bieden. Met name om deze reden is het het populairste netwerk geworden onder beleggers die de voorkeur geven aan anonimiteit.

In termen van handel is het gemiddelde dagelijkse handelsvolume van de cryptocurrency ongeveer $ 139 miljoen, wat aangeeft dat XMR echt als token wordt gebruikt.

Bovendien staat Monero momenteel op de 43e plaats in termen van totale marktkapitalisatie, wat het in de klasse van top 50 cryptocurrencies plaatst die u kunt kopen.

Het token bereikte zijn hoogste waarde ooit op $ 542,33, wat ons ook een indicatie geeft dat er ruimte is voor groei voor het XMR token in de toekomst, en $ 200 is slechts de eerste prijsbarrière die het token moet doorbreken om terug te klimmen omhoog.

Moet u Monero (XMR) kopen?

Op 3 maart 2022 had Monero (XMR) een waarde van $ 176,49.

Om te zien wat dit waardepunt eigenlijk betekent voor het XMR cryptocurrency token, zullen we het hoogste punt van waarde aller tijden bespreken, naast de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van de Monero (XMR) token was op 9 januari 2018, toen de token een waarde van $ 542,33 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token op zijn ATH $ 365,84 hoger in waarde was of met 207%.

Toen we vorige maand de waarde van het token bespraken, had Monero (XMR) zijn hoogste waarde op 10 februari op $ 187,07, terwijl het laagste punt op 24 februari was, toen het daalde naar $ 134,58.

Dit betekende een daling van de waarde van het token, $ 52,49 of met 28%. Van 24 februari tot 3 maart zag de token echter een waardestijging van $ 41,91 of met 31%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat Monero (XMR) eind maart een waarde van $ 200 bereikt, waardoor het een solide token is om te kopen.

Het bericht Prijsvoorspelling Monero: kan XMR eind maart $200 bereiken? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*