Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Litecoin: LTC bereidt zich voor om boven $150 te stijgen

Prijsvoorspelling Litecoin: LTC bereidt zich voor om boven $150 te stijgen

De prijs van Litecoin (LTC/USD) heeft onlangs een sterke comeback gemaakt naarmate de stemming op de markt is verbeterd. Het handelt op $ 135,62, wat ongeveer 43% boven het laagste niveau van dit jaar is. Het handelt ook op het hoogste niveau sinds 20 januari.

Marktstemming verbetert

Litecoin is een toonaangevend proof-of-work blockchain project met als doel mensen te helpen peer-to-peer betalingen te doen. Het netwerk is gestart door Charlie Lee, een van de toonaangevende pioniers op het gebied van cryptocurrency.

Zijn doel was om een eenvoudige cryptocurrency te creëren die mensen zouden gebruiken om tegen lagere kosten geld naar elkaar te sturen. Omdat hij werd geïnspireerd door Bitcoin, probeerde Charlie enkele van de moeilijkste uitdagingen op te lossen die BTC had.

Litecoin handelt transacties bijvoorbeeld sneller af dan Bitcoin. De transactiekosten zijn ook aanzienlijk goedkoper dan die van Bitcoin. Dat maakt het een ideaal alternatief.

De Litecoin prijs heeft het de afgelopen maanden echter moeilijk gehad. Het is met ongeveer 67% gecrasht ten opzichte van het hoogste niveau in 2021. Het is ook gedaald op de ranglijst van de top 10 naar de huidige 20. Het is ingehaald door munten zoals Polygon, Crypto.com Coin, Shiba Inu en Avalanche.

Deze daling is voornamelijk te wijten aan het feit dat het gebruik van Litecoin de afgelopen jaren tegenviel. Hoewel veel beleggers Bitcoin hebben omarmd, zijn er maar weinigen overgestapt om Litecoin te kopen.

In de afgelopen dagen heeft de LTC prijs echter enkele verbeteringen aangebracht. Het is gestegen van het laagste punt in het jaar van $ 98 tot ongeveer $ 137. Deze prestatie weerspiegelt de prestatie van de Nasdaq 100 index, die dit jaar vanaf het laagste niveau is gestegen.

Het is ook omdat beleggers een risico-on-sentiment hebben omarmd, zoals blijkt uit de angst-en-hebzucht index. Het is van een dieptepunt van 25 naar bijna 50 gegaan.

Litecoin prijsvoorspelling

litecoin price

De 1-dag grafiek laat zien dat de LTC prijs de afgelopen maanden een bearish trend heeft doorgemaakt. Deze daling duwde het naar een dieptepunt van $ 98 van bijna $ 300 in 2021. Toen het daalde, zakte de prijs onder de ondersteuning op $ 136, het laagste niveau in september vorig jaar.

De munt heeft de laatste tijd enig herstel doorgemaakt en is erin geslaagd boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te stijgen. Ook de Relatieve Sterkte Index is gestegen. Daarom is er een kans dat de Litecoin prijs zal blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op het belangrijkste weerstandsniveau van $ 150.

La notizia Prijsvoorspelling Litecoin: LTC bereidt zich voor om boven $150 te stijgen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*