Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling KuCoin Token: Bullish koopsignalen op de grafiek van vandaag

Prijsvoorspelling KuCoin Token: Bullish koopsignalen op de grafiek van vandaag

De KuCoin token KCS/USD, die de rol vervult van de native cryptocurrency token die KuCoin aandrijft, heeft de afgelopen 24 uur een exponentiële groei doorgemaakt en signaleert nog meer groeipotentieel.

Een handvol katalysatoren in juni en juli hebben de aandacht gevestigd op de vooruitzichten van KuCoin Token en nu is het een goed moment om koper te worden.

Recente KuCoin katalysatoren

Op 9 juni zagen we een aankondiging dat de Multiverse Token (AI) zou worden gelanceerd op KuCoin Win, waarmee Gaming wordt geïntroduceerd in de initiële distributie van tokens. In feite zullen vijf miljoen tokens van Multiverse (AI) worden gedistribueerd via het eerste spelproduct van KuCoin Win, bekend als LuckyRaffling.

Op 16 juni kondigde KuCoin Community Chain de Mainnet lancering aan. Dit was een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde openbare keten met als einddoel de KuCoin-gemeenschap te voorzien van snellere, gemakkelijke en goedkope blockchain ervaringen.

Wat beide aankondigingen ons lieten zien, is het feit dat het KCS token behoorlijk veel activiteit, vraag en gebruik zal hebben. Met deze vraag had de prijs het potentieel om in waarde te stijgen, en dat deed het uiteindelijk gedurende de volgende weken.

Meest recentelijk op 6 juli heeft KuCoin het APENFT (NFT) Airdrop programma voltooid. Met andere woorden, APENFT (NFT) wordt ondersteund door KuCoin voor zijn airdrop programma voor JST, BTT en TRX tokenhouders.

Volgens de aankondiging zal KuCoin het proces van airdrop ondersteunen van juli 2021 tot juni 2023, en houders van de tokens moeten voldoen aan de geschiktheidscriteria, waaronder het hebben van minimaal 100, 2000 en 100 tokens voor JST, BTT en TRX .

Op 7 juli kondigde KuCoin ook aan dat het 2Crazy (2CRZ) token beschikbaar kwam om live op KuCoin te handelen.

Dit zal resulteren in een verhoogd blockchain gebruik, KCS vereiste, en de waarde van het token zal als gevolg daarvan toenemen.

Moet u nu KuCoin Token (KCS) kopen?

Op 7 juli was de waarde van KuCoin Token (KCS) $ 14.

Deze groei is enorm vanwege het feit dat slechts een dag eerder de waarde $ 10 was, wat een waardestijging van 40% betekent.

Als we naar juni kijken en het in overweging nemen, was het laagste punt op 22 juni $ 5, en het bevindt zich momenteel op een van zijn hoogste punten.

Met andere woorden, dit geeft ons een duidelijk beeld van hoe laag het token in de loop van de recente geschiedenis is gedaald en hoe hoog het potentieel heeft om te groeien. Volgens gegevens van IntoTheBlock kunnen we zien dat er meer dan 61.140 adressen zijn die KCS vasthouden.

Het laat ons ook zien dat het token een concentratie heeft van 97,36% of 165,62 miljoen KCS tokens die in het bezit zijn van walvissen.

Als dit het geval is, kunnen we zien dat KuCoin tijdens de recente updates en functies behoorlijk is gegroeid in termen van activiteit en handelsvolume.

Gezien het feit dat het token de afgelopen 24 uur met 40% is gegroeid en nog niet is gestopt, is dit misschien wel een van de beste tijden om KuCoin (KCS) te kopen te midden van het recente momentum.

We kunnen verwachten dat KuCoin binnen een paar weken naar $ 20 zal stijgen als het erin slaagt dit tempo vast te houden.

The post Prijsvoorspelling KuCoin Token: Bullish koopsignalen op de grafiek van vandaag appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*