Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Internet Computer: ICP maakt een sprong van 12%

Prijsvoorspelling Internet Computer: ICP maakt een sprong van 12%

De prijs van de Internet Computer (ICP/USD) schoot dinsdag omhoog toen de vraag naar de munt terugkaatste. De munt steeg naar een intradag hoogtepunt van $ 31,75, het hoogste niveau sinds 9 december. Het is met meer dan 50% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in december.

ICP fundamentele analyse

Internet Computer is een blockchain project dat is ontwikkeld door Dfinity, een in Zwitserland gevestigd bedrijf. Het doel van het netwerk was om de manier te veranderen waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties (dApps) bouwen.

Kort na de lancering sprong de ICP prijs naar een recordhoogte van $ 97. Het werd zelfs een top tien cryptocurrency op dezelfde dag dat het werd gelanceerd. Vandaag is de munt met meer dan 67% gedaald, terwijl de positie bij de grootste cryptocurrencies is gedaald tot $ 35.

De internetcomputer is anders dan andere slimme contractplatforms zoals Ethereum. Ten eerste is het netwerk gestructureerd in vier lagen die bekend staan als peer-to-peer, consensus, berichtroutering en een uitvoeringslaag die containers uitvoert wanneer berichten worden ontvangen.

Tegenwoordig hebben veel ontwikkelaars het Internet Computer netwerk omarmd, hoewel het gebruik nog steeds onder dat van Ethereum en Binance Smart Chain ligt. Terwijl Uniswap bijvoorbeeld is gebouwd met Ethereum en Polygon, is de front-end gebouwd met behulp van internetcomputer.

Andere bekende platforms die op Internet Computer zijn gebouwd, zijn Osmosis, DStar en Earth Wallet. Toch zal de grootste uitdaging voor Internet Computer het aantrekken van grote ontwikkelaars naar het netwerk zijn.

Het is onduidelijk waarom de prijs van Internet Computer dinsdag is gestegen. Het kan zijn dat sommige kopers de recente dip kopen. Het kan ook zijn dat ze de lancering van vorige week toejuichen van een brug die Internet Computer en Ethereum met elkaar verbindt.

De brug, bekend als Terabethia, maakt een cross-chain communicatie en activaoverdracht over de twee blockchains mogelijk.

Prijsvoorspelling Internet Computer

Internet Computer price

De 4-uur grafiek laat zien dat de ICP prijs het de afgelopen weken goed heeft gedaan. Als gevolg hiervan is het erin geslaagd om boven het Fibonacci retracementniveau van 23,6% te komen. Het steeg ook iets boven de belangrijkste weerstand op $ 29,90, het hoogste niveau op 27 december.

De prijs van Internet Computer steeg ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen, terwijl de Relatieve Sterkte Index (RSI) naar boven wijst. Daarom is de kans groot dat de munt zal blijven stijgen, aangezien bulls zich op het retracementniveau van 38,2% op $ 35 richten.

The post Prijsvoorspelling Internet Computer: ICP maakt een sprong van 12% appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*