Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Decentraland (MANA) na de huidige dip

Prijsvoorspelling Decentraland (MANA) na de huidige dip

Decentraland MANA/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency daalde sinds 09 februari 2022 van $ 3,55 naar $ 2,03 en de huidige prijs staat rond de $ 2,13.

Decentraland is volledig gedecentraliseerd

Decentraland is een op Ethereum gebaseerd blockchain platform waarmee gebruikers virtual reality applicaties kunnen kopen, bouwen en er geld mee kunnen verdienen.

Met behulp van de eenvoudige Builder-tool kunnen gebruikers ook games, kunstwerken, scènes en uitdagingen maken en een winstgevend bedrijf creëren binnen de Decentraland wereld.

Het is belangrijk om te vermelden dat Decentraland de mogelijkheid biedt om virtueel land te kopen, een non fungible digitaal activum dat wordt onderhouden in een Ethereum smart contract.

Land is verdeeld in percelen die worden geïdentificeerd door cartesiaanse coördinaten, en sommige percelen zijn verder georganiseerd in thema gemeenschappen of districten. Op deze manier kan de gemeenschap gedeelde ruimtes creëren met gelijke interesses en gebruiken.

MANA is de cryptocurrency token van Decentraland die wordt gebruikt om te betalen voor virtuele plots en gebruikers volledige controle geeft over de omgevingen en applicaties die ze maken.

Decentraland is volledig gedecentraliseerd en een marktplaats waar gebruikers al hun Decentraland on chain activa kunnen verhandelen en beheren.

Op de marktplaats kun je percelen kopen of verkopen, je Decentraland activa overdragen aan een andere gebruiker en machtigingen verlenen aan andere gebruikers, zodat ze op jouw LAND kunnen worden ingezet.

De populariteit van dit platform stijgt en zelfs ’s werelds oudste veilinghuis Sotheby’s heeft een virtuele galerie geopend in Decentraland. Michael Bouhanna, specialist en hoofd verkoop bij Sotheby’s, zei dat hij Decentraland ziet als de volgende grens voor digitale kunst waar kunstenaars, verzamelaars en kijkers overal ter wereld met elkaar in contact kunnen komen.

Decentraland werkt voortdurend aan nieuwe functies en upgrades, en volgens het laatste nieuws zal Decentraland binnenkort de Desktop Client lanceren, die gebruikers een meer meeslepende ervaring moet bieden. Het team van Decentraland meldde:

Desktop Client bevindt zich nog in de bètafase, maar komt steeds dichter bij een volledige lancering dankzij de deelname en feedback van de community. Met de Desktop Client zou je bezoek aan Decentraland sneller en stabieler moeten zijn met betere prestaties en graphics.

Technische Analyse

Decentraland (MANA) verlengde zijn correctie van de recente hoogtepunten boven $ 3,5, geregistreerd op 09 februari, en de prijs van deze cryptocurrency kan de komende dagen nog meer verzwakken.

Data source: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau staat op $ 2; $3 en $3.5 vertegenwoordigen de sterke weerstandsniveaus. Als de prijs onder de $ 2 zakt, zou dat een duidelijk “verkoop” signaal zijn, en is de weg vrij tot $ 1,5 of zelfs lager.

Aan de andere kant, als de prijs boven de weerstand van $ 3 springt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 3,5 liggen.

Samenvatting

Decentraland stelt zijn gebruikers in staat om virtual reality applicaties te kopen, te bouwen en te verhandelen, en de populariteit van dit platform neemt toe. MANA is momenteel meer dan 35% gezakt dan het hoogste prijsniveau in 2022; toch is Decentraland een veelbelovend project, en de prijs van MANA zou weer kunnen stijgen naar het niveau dat we in februari 2022 zagen.

Het bericht Prijsvoorspelling Decentraland (MANA) na de huidige dip verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*