Crypto-Prijzen.nl

Prijsvoorspelling Audius: sprong van 88% na investering van Katy Perry

Prijsvoorspelling Audius: sprong van 88% na investering van Katy Perry

De prijs van Audius (AUDIO/USD) steeg met meer dan 20% nadat het bedrijf een nieuwe financieringsronde van een team van spraakmakende artiesten aankondigde. De munt steeg naar $ 2,87, het hoogste niveau sinds 6 september. Deze rally bracht de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 1,16 miljard.

Audius ontvangt forse investering

Audius is een toonaangevend blockchainproject dat de muziekindustrie ontwricht. De ontwikkelaars hebben een platform gecreëerd waarmee onafhankelijke muzikanten online geld kunnen verdienen. In de afgelopen maanden hebben duizenden artiesten zich aangesloten bij het platform, terwijl meer dan 6 miljoen mensen het platform regelmatig gebruiken.

De Audius prijs schoot een paar weken geleden omhoog nadat het platform samenwerkte met TikTok, het Chinese socialemediabedrijf. Dankzij de samenwerking konden artiesten op het platform hun nummers beschikbaar stellen in TikTok. Dit was een opmerkelijke aankondiging aangezien TikTok wereldwijd miljarden gebruikers heeft.

En vandaag (donderdag) schoot de AUDIO prijs omhoog nadat een team van muzieksupersterren in het bedrijf had geïnvesteerd. Katy Perry, Jason Derulo en rapper Nas kondigden aan dat ze $ 5 miljoen in het bedrijf hadden geïnvesteerd. De waardering van het bedrijf werd niet openbaar gemaakt, hoewel het voor het eerst $ 5,5 miljoen ophaalde toen het in 2018 werd gelanceerd. In andere financieringsrondes haalde Audius $ 1,25 miljoen en $ 3,1 miljoen op. In een verklaring vertelde Bandier aan Rolling Stone:

“Historisch gezien heeft de muziekindustrie de neiging om traag te reageren op technologische verschuivingen, vaak vechtend in plaats van ze te omarmen. Ik denk echt dat blockchain waarschijnlijk een leidende kracht zal zijn bij het verder versterken van makers en het dieper betrekken van directe fan relaties met artiesten.”

Een andere grote mijlpaal die Audius onlangs heeft bereikt, is de verschuiving van zijn platform naar Solana, de snelgroeiende Ethereum killer. Deze verschuiving zal de kosten verlagen en het gebruiksvriendelijker maken in de backend.

Audius prijsvoorspelling

Audius price

De 1-dag grafiek laat zien dat de Audius prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. Het is met meer dan 300% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in juni van dit jaar. Gaandeweg is het boven de 25 en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gestegen.

De MACD blijft boven het neutrale niveau. Een ander opmerkelijk ding is dat het een bullish vlagpatroon heeft gevormd. Daarom zal de munt waarschijnlijk blijven stijgen, aangezien bulls zich richten op de belangrijkste weerstand van $ 5,15, wat ongeveer 88% van het huidige niveau is.

The post Prijsvoorspelling Audius: sprong van 88% na investering van Katy Perry appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*