Crypto-Prijzen.nl

Prijsprognose Coinbase: BTIG ziet een stijging van 500%

Prijsprognose Coinbase: BTIG ziet een stijging van 500%

Coinbase Global Inc ( NASDAQ: COIN ) is een aandeel dat bestemd is om uiteindelijk de sterren te bereiken, zegt Mark Palmer. Voor nu is het aandeel echter een nachtmerrie voor de aandeelhouders, met een daling van meer dan 65% dit jaar.

Palmer: Coinbase aandelen kunnen oplopen tot $ 500 per aandeel

De algemeen directeur van BTIG beoordeelt Coinbase als “kopen” met een koersdoel van $ 500 per aandeel dat vanaf hier een enorm opwaarts potentieel van 500% vertegenwoordigt. Palmer verdedigde zijn sterk bullish call op CNBC’s “Closing Bell”:

Coinbase bouwt een franchise dat niet alleen crypto, maar ook NFT’s omvat. Dan is er nog staking, wat een grote potentiële motor van inkomsten is die heel snel heel groot zou kunnen zijn met de Ethereum fusie later dit jaar.

Hij ziet de volatiliteit in cryptoprijzen niet als een langdurige tegenwind voor Coinbase. De cryptocurrency exchange zal dinsdag na de bel, haar financiële kwartaalresultaten rapporteren.

COIN profiteert van institutionele adoptie van crypto

Volgens Mark Palmer zal Coinbase enorm profiteren, aangezien instellingen investeringen in cryptocurrencies blijven opvoeren. In een gesprek met Carl Quintanilla van CNBC merkte de BTIG-expert op:

Coinbase zal een van de grootste begunstigden zijn van institutionele acceptatie van crypto, omdat het de breedste functionaliteit heeft en derivaten en staking zal toevoegen, wat veel instellingen na de fusie van Ethereum zeer aantrekkelijk zullen vinden.

Hij verwacht dat NFT’s veel verder gaan dan kunst en de andere belangrijke bron van inkomsten worden voor Coinbase Global Inc, dat vorige week een einde maakte aan de buy-out gesprekken met het Braziliaanse 2TM.

Het bericht Prijsprognose Coinbase: BTIG ziet een stijging van 500% verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*