Crypto-Prijzen.nl

Prijsbeweging Chainlink: hoe kan de waarde van LINK presteren?

Prijsbeweging Chainlink: hoe kan de waarde van LINK presteren?

Chainlink LINK/USD is een open-source, gedecentraliseerd orakelnetwerk dat bedoeld is om real-world gegevens te verstrekken aan slimme contracten binnen de blockchain.

In dit netwerk zijn slimme contracten vooraf gespecificeerde overeenkomsten die informatie evalueren die automatisch wordt uitgevoerd wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

LINK is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt voor de betaling van de services binnen het netwerk.

Diverse Chainlink ontwikkelingen als katalysatoren voor groei

Op 17 januari 2022 hebben we besproken hoe BitDAO de lancering van de Chainlink Prijs Feeds heeft gesponsord. Deze integratie leidde tot het orakelnetwerk om de BIT handel te optimaliseren.

Op 18 januari 2022 integreerde WEYU Chainlink VRF om verifieerbare willekeur in zijn NFT ecosysteem te brengen.

Daarnaast integreerde Minimax Finance Chainlink Price Feeds als een middel om stop-loss en take-profit gebeurtenissen te verifiëren, en het Liquify protocol begon ook Chainlink Price Feeds te gebruiken als een middel om $ 2,7 miljard aan totale waarde vast te leggen (TVL).

Al deze ontwikkelingen hebben bijgedragen aan de groei van het Chainlink ecosysteem en kunnen als zodanig leiden tot een waardestijging van het LINK token.

Moet u Chainlink (LINK) kopen?

Op 19 januari had Chainlink (LINK) een waarde van $ 21,49.

Om erachter te komen wat dit waardepunt precies betekent voor het LINK token, zullen we het in december vergelijken met zijn prestaties, naast het hoogste punt ooit.

De hoogste waarde ooit van de Chainlink (LINK) token was op 10 mei 2021, toen de token een waarde van $ 52,70 bereikte.

Dit geeft ons een indicatie dat de LINK token op zijn hoogste waarde ooit $ 31,21 hoger in waarde was, of 145%.

Wanneer we de prestaties van de Chainlink (LINK) token in de afgelopen maand bekijken, kunnen we zien dat op 1 december de token zijn hoogste waarde had op $ 26,76.

Wanneer we echter over het laagste waardepunt van het token gaan, kunnen we het op 15 december zien, toen het in waarde daalde tot $ 17,33.

Wat dit in wezen betekent, is dat de token in waarde is gedaald met $ 9,43 of met 35% van 1 december tot 15 december. Van 15 december tot 19 januari is de token echter in waarde gestegen met $ 4,16 of met 24%.

Met deze toename in het achterhoofd, kunnen we verwachten dat het LINK token eind januari 2022 $ 25 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.

De post Prijsbeweging Chainlink: hoe kan de waarde van LINK presteren? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*