Crypto-Prijzen.nl

Prijs ALGO stijgt na partnerschap met FIFA

Prijs ALGO stijgt na partnerschap met FIFA

ALGO, de native token van het blockchain-platform Algorand, steeg maandag met meer dan 20% en bereikte een hoogtepunt van $ 0,73.

Het voordeel volgde op een belangrijke nieuwsontwikkeling voor het blockchain-platform in de vorm van een “sponsoring en technische partnerschapsovereenkomst” met de FIFA.

Aangekondigd op maandag, zorgt de samenwerking ervoor dat Algorand het officiële blockchain-platform wordt van het bestuursorgaan van de wereldvoetbal. De deal komt voorafgaand aan het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2022, dat in november in Qatar zal worden gehouden.

Silvio Micali, de oprichter van Algorand zei in een reactie:

Deze samenwerking met FIFA, de meest wereldwijd erkende en vooraanstaande sportorganisatie, zal het potentieel laten zien dat de Algorand-blockchain heeft om de manier waarop we allemaal het spel van de wereld ervaren te transformeren ”

FIFA-voorzitter Gianni Infantino, die samen met de oprichter van Algorand de samenwerking aankondigde, voegde toe:

We zijn verheugd om deze samenwerking met Algorand aan te kondigen. De samenwerking is een duidelijke indicatie van FIFA’s toewijding om voortdurend op zoek te gaan naar innovatieve kanalen voor duurzame omzetgroei voor verdere herinvestering in voetbal, waardoor transparantie wordt gegarandeerd voor onze belanghebbenden en wereldwijde voetbalfans – een belangrijk element van onze visie om voetbal echt mondiaal te maken. Ik kijk uit naar een lange en vruchtbare samenwerking met Algorand .”

FIFA’s officiële aanbieder van blockchain wallets

Als onderdeel van de overeenkomst is Algorand nu de officiële leverancier van FIFA wallets die worden ondersteund door de blockchain. Algorand zal ook de regionale supporter zijn voor Noord-Amerika en Europa tijdens het komende wereldvoetbalspektakel.

De overeenkomst heeft Algorand ook als de officiële sponsor van de FIFA Women’s World Cup gemaakt, die in 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland wordt gehouden.

FIFA zal de samenwerking ook gebruiken om zijn strategie voor digitale activa te bevorderen, waarbij Algorand zal profiteren van media-aandacht, advertenties en promoties.

ALGO handelt momenteel rond $ 0,68, ongeveer 16% hoger in de afgelopen 24 uur na het wegwerken van een deel van de winsten te midden van een bredere marktzwakte.

Het bericht Prijs ALGO stijgt na partnerschap met FIFA verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*