Crypto-Prijzen.nl

Powerbridge Technologies gaat 5.600 cryptomining rigs kopen

Powerbridge Technologies gaat 5.600 cryptomining rigs kopen

Powerbridge Technologies, een blockchain Software as a Service (SaaS) en applicatieprovider, is een deal aangegaan om cryptominingapparatuur te kopen van Cryptodigital Holdings. Een persbericht onthulde dit nieuws op 25 augustus en merkte op dat Powerbridge Technologies door de overeenkomst 5.600 cryptomining rigs zal kopen. Naar verluidt zal Cryptodigital Holdings in oktober 2021 beginnen met het verzenden van de rigs.

Volgens het persbericht zal de bestelling bestaan uit 2.000 Bitcoin (BTC/USD) miners en 3.600 Ethereum (ETH/USD) miners. De BTC rigs zullen Antminer S19 Pro- en S19-varianten bevatten, naast andere energiezuinige modellen met hoge hash snelheden. Gecombineerd zullen de 2.000 rigs naar verwachting een hash-snelheid van 200PH/s opleveren. Aan de andere kant zullen de ETH mijnwerkers onder andere bestaan uit krachtige RTX 3070- en RTX 3070i-modellen. Hun totale hash-snelheid zal naar verwachting 1.700GH/s bereiken.

In een reactie op deze ontwikkeling zei de president en CFO van Powerbridge Technologies, Stewart Lor, dat het bedrijf een sterke toename van zijn BTC- en ETH-productiecapaciteit verwacht zodra het deze platforms heeft opgezet. Hij voegde eraan toe dat Powerbridge Technologies van plan is door te gaan met het kopen van meer crypto mijnwerkers om de algehele rekenkracht voor het minen van de twee toonaangevende cryptocurrencies te vergroten.

Snel handelen om gebruik te maken van de voordelen van crypto

Dit nieuws komt nadat Powerbridge Technologies voor het eerst bekendmaakte dat het van plan is zijn activiteiten uit te breiden door op 12 augustus te investeren en deel te nemen in de winning van BTC en ETH. De organisatie onthulde verder dat het al een team had gecreëerd, bestaande uit experts uit de industrie, om de ontwikkeling en groei van zijn crypto-activiteiten.

Destijds zei Lor:

We zijn optimistisch over de positieve vooruitzichten van de cryptocurrency markt. Ons initiatief om deel te nemen aan cryptomining is een belangrijk onderdeel van onze algehele blockchain strategie. We streven ernaar om voortdurend wereldwijd een op schone energie gebaseerd BTC- en ETH-mijnnetwerk te bouwen. We zijn van mening dat onze cryptominingactiviteiten waardevolle digitale activa zullen genereren die de groei van het bedrijf helpen versnellen.

Naar aanleiding van dit nieuws steeg het aandeel van Powerbridge Technologies, PBTS, met 52% tot $ 2,10 (£ 1,53). Het handelsvolume steeg ook van een dagelijks gemiddelde van ongeveer 3,4 miljoen aandelen om een record te vestigen op 111,8 miljoen aandelen. Op het moment van schrijven wordt PBTS verhandeld tegen $ 1,35 (£ 0,98) na 2,88% van zijn waarde te hebben verloren in de afgelopen 24 uur.

De cryptomarkt bloedt ook, waarbij BTC van eigenaar verandert voor $ 47.943,77 (£ 34.936.86) na een verlies van 1,28% in de afgelopen 24 uur. Aan de andere kant daalt ETH met 3,22% op de dag om te handelen op $ 3.163,93 (£ 2.305,57).

The post Powerbridge Technologies gaat 5.600 cryptomining rigs kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*