Crypto-Prijzen.nl

Portal en Polygon kondigen een samenwerking aan

Portal en Polygon kondigen een samenwerking aan

Portal, een zelf-gehoste portemonnee en op Bitcoin (BTC/USD) gebaseerde cross-chain Layer-2 DEX, en Polygon (MATIC/USD), Ethereum’s (ETH/USD) Internet of Blockchains, kondigde een strategisch partnerschap aan om de bruikbaarheid van Bitcoin in de DeFi te vergroten ecosysteem, leerde Invezz uit een persbericht.

Privé, veilige, atomaire swaps

Portal biedt privé, veilige en snelle atomaire uitwisselingen tussen Bitcoin en andere digitale activa. Zowel Portal als Polygon hebben zich ten opzichte van hun gebruikers verplicht om hun digitale activa naadloos over te dragen over het DeFi ecosysteem tegen de laagst mogelijke kosten.

Polygon zal een facilitatieknooppunt op Portal DEX uitvoeren om voortdurende liquiditeit te bieden voor atomaire swaps tussen Bitcoin en POS-WBTC, WBTC en andere activa, terwijl Portal WBTC/BTC en POS-WBTC naar BTC transacties op zijn DEX zal faciliteren.

Uitvoerend voorzitter van Portal Dr. Chandra Duggirala merkte op:

Aangezien Portal een DeFi laag op Bitcoin is, zijn we verheugd om samen te werken met Polygon om WBTC/BTC en POS-WBTC naar BTC swaps mogelijk te maken. Wij zijn van mening dat het hebben van liquide markten en het mogelijk maken van prijsontdekking de prijs van Bitcoin op de juiste manier zal inpakken op basis van risico en een grotere bruikbaarheid voor Bitcoin mogelijk maakt.

Portal technologie vereenvoudigt media en communicatie

Portal’s Layer 2 en Layer 3 technologie maakt het bouwen van censuurbestendige media, communicatie en eenvoudige uitvoering van cross-chain swaps bovenop de Bitcoin blockchain zo eenvoudig mogelijk.

Het vergemakkelijkt off-chain slimme contractuitvoering voor swaps, uitgifte van activa, liquiditeit, staking en derivaten, allemaal peer-to-peer. Er is geen controle of bewaring door derden bij betrokken.

Polygon is de go-to schaaloplossing voor ETH

Polygon is wat Ethereum het meest heeft geholpen om de ultieme, meest fundamentele vestigingslaag van het groeiende Web3 ecosysteem te worden. Het lost problemen op zoals lage snelheden en hoge benzinekosten zonder in te boeten aan beveiliging.

De kern ervan is Polygon SDK, een flexibel, modulair raamwerk dat de ontwikkeling en verbinding van beveiligde ketens zoals zkRollups, Validium, Plasma, Optimistic Rollups en standalone ketens zoals Polygon POS ondersteunt.

Over Polygon

Polygon is het eerste goed gestructureerde, gebruiksvriendelijke platform voor Ethereum schaling en infrastructuurontwikkeling. Het aggregeert schaalbare oplossingen op Ethereum en combineert het beste van Ethereum en soevereine blockchains tot een volwaardig multi-chainsysteem. De schaaloplossingen van Polygon zijn wijdverbreid gebruikt met 400+ Dapps, ~350M txns en ~1,5M+ unieke gebruikers.

Over Portal

Portal is DeFi gebouwd op Bitcoin. Het maakt de handel niet te stoppen met anonieme, kennisloze swaps via de eerste echte cross-chain DEX die het vertrouwen geminimaliseerd heeft. Met Portal wordt DeFi een service die iedereen kan bieden, waarbij de anonimiteit behouden blijft binnen open, transparante markten met een beveiligingsmodel dat zo robuust is als Bitcoin mining.

The post Portal en Polygon kondigen een samenwerking aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*