Crypto-Prijzen.nl

Pontem verbetert de infrastructuur van Polkadot met Pinknode

Pontem verbetert de infrastructuur van Polkadot met Pinknode

Polkadot infrastructuurprovider Pontem heeft een samenwerking aangekondigd met knooppunt API provider Pinknode. De officiële aankondiging werd gedaan op de officiële sociale mediakanalen van het Pontem Network team.

Pinknode is een belangrijke aanbieder van toegang tot verschillende blockchains. Pontem verklaarde dat de samenwerking het bedrijf in staat zal stellen betrouwbare, hulpbronnenefficiënte toegang tot Polkadot te hebben.

Kansen bieden voor dApp ontwikkeling

Oprichter van Pontem, Boris Povod, gaf commentaar op het partnerschap en verklaarde dat het nieuwe kansen zal bieden aan beide bedrijven in het Web3 segment, vooral voor op Polkadot gebaseerde dApp ontwikkeling.

“We zijn verheugd over de samenwerking met een ander project dat is afgestemd op onze doelen”, verklaarde hij. Povod voegde eraan toe dat Pinknode zal optreden als haar primaire infrastructuurprovider en veilige en betrouwbare API eindpunten biedt die van vitaal belang zijn voor het verbeteren van de huidige infrastructuur van Polkadot.

Idealiter biedt de nieuwe samenwerking 100% interoperabiliteit tussen de parachains van Polkadot en Diem van Facebook.

Pinknode gaat de infrastructuur leveren via Polkadot

Het Pontem netwerk voltooide aanvankelijk een startfinanciering van $ 4,5 miljoen om zijn netwerk en activiteiten uit te breiden. De financieringsronde werd geleid door VC zwaargewichten Kenetic Capital en Mechanism Capital.

Het Pontem netwerk gaat samenwerken met Pinknode om knooppuntinfrastructuur aan te bieden via het Polkadot ecosysteem. Hiermee kunnen ontwikkelaars de Polkadot parachain gebruiken als proeftuin voor hun project voordat ze het indienen bij de Diem blockchain.

Er zijn ook verschillende berichten dat het project voor het einde van het jaar het proefprogramma voor zijn Diem stablecoin zal lanceren. Het project werd aanvankelijk geïntroduceerd als Libra in 2019. Het project kreeg echter te maken met serieuze uitdagingen van internationale regelgevers, waardoor de techgigant het het jaar daarop omdoopte tot Diem.

Het project is ook erg druk geweest op andere gebieden in de markt. Het heeft zijn personeelsbestand versterkt door nieuw personeel aan te nemen, waaronder Alejo Pinto als de nieuwe Chief Growth Officer. Pinto werkte voor BlockFi voordat hij werd aangesteld door Pontem

The post Pontem verbetert de infrastructuur van Polkadot met Pinknode appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*