Crypto-Prijzen.nl

Polygon ziet enorme investeringen, onder meer van Mark Cuban

Polygon ziet enorme investeringen, onder meer van Mark Cuban

Mark Cuban heeft zijn schouders onder de schaaloplossing van Ethereum op laag 2, Polygon, geplaatst. Hoewel Cuban toegaf dat hij in het platform heeft geïnvesteerd, heeft hij niet aangegeven hoeveel er is geïnvesteerd.

De steun van de miljardair investeerder begint al resultaten op te leveren, aangezien de native token van het protocol, MATIC / USD, met 40% is gestegen.

Dit betekent dat de waarde van het MATIC token dit jaar tot nu toe met meer dan 9.535% is gestegen, op basis van gegevens van Messari.

Meer projecten op het platform

Polygon heeft het de laatste tijd behoorlijk druk gehad met meer projecten en upgrades op zijn platform. Meer gedecentraliseerde financieringsprojecten (DeFi) hebben zich geregistreerd op Polygon en gebruikers hebben het platform steeds meer geadopteerd als een alternatief voor het Ethereum-mainnet. Het protocol wordt gezien als een goedkoper alternatief voor de Ethereum blockchain, die voor detailhandelaren te duur wordt geacht.

Cuban verklaarde in een e-mail,

Ik was een Polygon gebruiker en merk dat ik het steeds vaker gebruik.

Bovendien verklaarde Cuban dat hij Polygon heeft geïntegreerd in Lazy.com, een portfoliobedrijf van Cuban waarmee gebruikers gemakkelijk niet-vervangbare tokens (NFT’s) kunnen weergeven.

Polygon heeft ook aangekondigd dat het onderdeel is geworden van de bedrijfsportfolio van Mark Cuban.

Sandeep Nailwal, medeoprichter van Polygon, gaf commentaar op de investering door Cuban. Hij verklaarde dat het bedrijf met verschillende investeerders heeft gesproken, maar dat de ontmoeting met Cuban “werkelijk verbluffend” was.

Cuban maakt ook persoonlijk gebruik van het platform

De website van de investeerder is ook bijgewerkt met enkele statistieken en een beschrijving van het Polygon platform.

Sommige top DeFi-platforms, zoals mStable, Aave en Curve Finance zijn gemigreerd naar het Polygon platform in een poging te profiteren van de minimale kosten die beschikbaar zijn voor het protocol. Ze zijn ook geïnteresseerd in de snellere DeFi die op het platform wordt aangeboden.

The post Polygon ziet enorme investeringen, onder meer van Mark Cuban appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*