Crypto-Prijzen.nl

Polygon waagt zich in Web 3 terwijl MATIC ATH bereikt voor $2,70

Polygon waagt zich in Web 3 terwijl MATIC ATH bereikt voor $2,70

De recente marktrecessie heeft dips veroorzaakt voor Bitcoin (BTC/USD) en de meeste altcoins die aanzienlijk lager worden verhandeld dan hun hoogtepunten. Een paar munten hebben de dip echter weerstaan en hebben recordhoogtes gecreëerd ondanks het gebrek aan steun van de bredere cryptomarkt.

Polygon (MATIC/USD) haalt momenteel de krantenkoppen na het bereiken van een nieuwe all-time high (ATH) van $ 2,70 op 23 december. Hoewel het iets is gedaald met 4,7% ten opzichte van deze ATH, is de altcoin nog steeds met ongeveer 20% gestegen in het verleden week.

Polygon volgt de markttrend niet

De prijs van MATIC heeft weerstand geboden aan het volgen van de trend in de bredere markt. Terwijl het grootste deel van de markt daalt of consolideert, heeft MATIC overweldigende kopersondersteuning gekregen, vandaar de opleving naar een ATH.

De kopersondersteuning komt wanneer het Polygon netwerk belangrijke ontwikkelingen doormaakt die een buzz hebben gecreëerd in de online crypto gemeenschap.

Polygon Network maakt grote ontwikkelingen door

Alleen al in december heeft het Polygon Network verschillende partnerschappen gesloten die erop wijzen dat het op weg is naar grote groeiniveaus. Eerder deze maand kondigde het netwerk de overname aan van Mir, een crypto startup bedrijf, voor $ 500 miljoen.

De overname was gericht op de lancering van zero-knowledge technologie. Mir zal Polygon helpen bij het versterken van zijn technologische infrastructuur. De startup zal betrokken zijn bij Polygon’s Project Zero. Dit project wil meer schaalbaarheid naar de Ethereum blockchain brengen.

Polygon kondigde onlangs ook zijn samenwerking aan met Alexis Ohanian, de mede-oprichter van Reddit. Het doel van het partnerschap is om een Web 3 project te lanceren met een waarde van $ 200 miljoen. Polygon gaat de krachten bundelen met een durfkapitaalfonds dat is ontwikkeld door Ohanian om social media en Web 3 samen te brengen.

Web 3 is momenteel een hot topic in de cryptowereld. Ohanian merkte op dat het internet een revolutie teweeg zal brengen door deze samenwerking, en Polygon zal deel uitmaken van de toekomst van het internet.

“We bevinden ons nog in de begindagen van Web 3 en de meest voor de hand liggende kansen liggen momenteel op het gebied van gaming en social media. Dit initiatief zal precies dat doen, met een focus op gaming eigenschappen en social media platforms die zijn gebouwd op de schaalbare infrastructuur van Polygon”, merkte Ohanian op.

The post Polygon waagt zich in Web 3 terwijl MATIC ATH bereikt voor $2,70 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*