Crypto-Prijzen.nl

Polygon verleent ondersteuning aan Web3Camp

Polygon verleent ondersteuning aan Web3Camp

Polygon (MATIC/USD) is verheugd om Web3Camp te ondersteunen, een beginnersvriendelijke Web3 Bootcamp serie die wordt gehost door de GirlScript Foundation, tweette het platform. Polygon sprak zijn voldoening uit over het feit dat hij de jeugd van tegenwoordig kan bijscholen in de wereld van Web3. De inschrijvingen starten op 15 januari.

Wereldwijd bewustzijn van technologische doorbraken vergroten

Web3Camp is gericht op het vergroten van het wereldwijde bewustzijn van technologische doorbraken en kansen. Het uiteindelijke doel van dit evenement is om Web3 bootcamps over de hele wereld te houden om de gemeenschap te presenteren en voor te bereiden op de onvermijdelijke toekomst van internet. Vrouwen en andere kansarme groepen krijgen voorrang met de helft voor hen gereserveerde plaatsen.

Voordelen van Web3Camp

Door deel te nemen aan Web3Camp ontwikkelt u nieuwe vaardigheden en boekt u vooruitgang, vindt u mogelijkheden om te netwerken en verdient u naast andere voordelen een certificaat. Sprekers netwerken met belangrijke spelers in de sector, leiden workshops en masterclasses en verbeteren hun naamsbekendheid en marketingvaardigheden. Bovenal dragen ze bij aan een goed doel.

Organisatie

U kunt zich aanmelden als deelnemer, spreker of organisator van het evenement. Ook de organisatoren krijgen de mogelijkheid om te netwerken en te werken volgens een flexibel rooster. De combinatie van teamwerk en leren kan mogelijk resulteren in een unieke bindingservaring.

Sponsoring en programma onderwerpen

Sponsors krijgen veel publiciteit en exposure als resultaat van het programma, dat uitmondt in een hoofdevenement gevolgd door de slotceremonie op 8 maart, Internationale Vrouwendag.

Tot de programma onderwerpen behoren de evolutie van het web, introductie tot Web1, Web2 en Web3, waarom Web3 nodig is, introductie tot blockchain technologie en Web3 buzzwords: crypto, NFT’s, DAO’s, DeFi.

Sprekers gaan ook in op degelijkheid en slimme contracten, hoe u uw eerste slimme contract kunt ontwikkelen en open source. Er zal een hands-on Git en GitHub workshop plaatsvinden. Het evenement wordt afgesloten met een Q&A en sprekerinteractie.

Over Web3

Web3 is een idee voor een nieuwe iteratie van internet op basis van blockchains, die concepten omvat zoals decentralisatie en op tokens gebaseerde economie. Sommigen hebben het vergeleken met Web2, waar gegevens en inhoud worden gecentraliseerd in een kleine groep bedrijven die soms wordt aangeduid als “Big Tech”.

Over Polygon

Polygon is het eerste goed gestructureerde, gebruiksvriendelijke platform voor Ethereum (ETH/USD) schaling en infrastructuurontwikkeling. De kerncomponent is Polygon SDK, een modulair, flexibel framework dat het bouwen van meerdere soorten applicaties ondersteunt.

Met Polygon kan men optimistische rollup chains, ZK rollup chains, standalone chains of elke andere vorm van infra maken die de ontwikkelaar nodig heeft. Polygon transformeert Ethereum effectief in een volwaardig multichain systeem.

De post Polygon verleent ondersteuning aan Web3Camp verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*