Crypto-Prijzen.nl

Polygon, Terra en Loopring prijsvoorspelling voor januari 2022

Polygon, Terra en Loopring prijsvoorspelling voor januari 2022

De cryptocurrency markt gaat deze woensdag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Polygon MATIC/USD, Terra LUNA/USD en Loopring LRC/USD.

Bitcoin handelt boven het niveau van $ 48.000, en voorlopig wijst alles erop dat de prijs weer boven de weerstand van $ 50.000 zou kunnen stijgen.

Volgens analist Michaël van de Poppe zou dit het einde kunnen zijn van de mini-bearcyclus, en hij gelooft dat Bitcoin tot het derde kwartaal van 2023 in een bullmarkt zal blijven.

De markt voor cryptocurrency blijft grote investeerders aantrekken en volgens het laatste nieuws heeft MicroStrategy plannen aangekondigd om meer Bitcoin te kopen.

MicroStrategy is de grootste beursgenoteerde zakelijke houder van Bitcoin wereldwijd en bezit momenteel 122.478 Bitcoin die zijn verworven tegen een gemiddelde aankoopprijs van $ 29.861.

Veel instellingen begonnen cryptocurrencies te beschouwen als een uitstekende waardeopslag, terwijl Mike McGlone, Senior Commodity Strategist bij Bloomberg, zei dat hij gelooft dat 2022 een succesvol jaar zal zijn voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Eric Demuth, CEO van Bitpanda, voegde toe:

In de afgelopen jaren is de cryptocurrency ruimte geëvolueerd van een nichemarkt naar een markt die dichter bij de mainstream komt, en een toenemend aantal investeerders is geïnteresseerd in blootstelling aan de cryptowereld.

Polygon, Terra en Loopring zouden in januari nog meer kunnen stijgen als de positieve trend aanhoudt, en handelaren zouden moeten bedenken dat als Bitcoin weer boven de weerstand van $ 60.000 zou stijgen, dit een verdere boost zou geven aan de hele cryptocurrency markt.

MATIC kijkt naar weerstand van $ 2,6

Polygon (MATIC) blijft het goed doen in de laatste handelsdagen van 2021. MATIC zou nog meer kunnen stijgen in de aanhoudende bullmarkt, en als de prijs boven de weerstand van $ 2,6 springt, zou het volgende koersdoel $ 2,8 of zelfs hoger kunnen zijn.

Bron: tradingview.com

Aan de andere kant, als de prijs onder het ondersteuningsniveau van $ 2,2 daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn, en hebben we de open weg naar de $ 2.

LUNA zou meer dan $100 kunnen halen

De prijs van Terra (LUNA) is sinds begin december 2021 gestegen van $ 59 naar $ 96 en de huidige prijs staat op $ 95.

Bron: tradingview.com

Als de prijs boven de weerstand van $ 100 springt, kan het volgende prijsdoel $ 110 zijn; toch, als de prijs onder de $ 80 ondersteuning daalt, zou dit een stevig verkoopsignaal zijn.

LRC heeft sterke ondersteuning op $2

Loopring (LRC) is in minder dan 24 uur gestegen van $ 1,98 naar $ 2,4 en de huidige prijs staat op $ 2,25.

Bron: tradingview.com

Zolang de prijs boven het sterke ondersteuningsniveau van $ 2 ligt, is er geen risico op een crash.

Overzicht

De cryptocurrency markt blijft het goed doen in de laatste handelsdagen van het jaar 2021, en Polygon, Terra en Loopring kunnen in januari 2022 nog meer vooruitgang boeken als de positieve trend zich voortzet. Veel instellingen begonnen cryptocurrencies te beschouwen als een uitstekende waardeopslag, en volgens het laatste nieuws kondigde MicroStrategy plannen aan om meer Bitcoin te kopen.

The post Polygon, Terra en Loopring prijsvoorspelling voor januari 2022 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*