Crypto-Prijzen.nl

Polygon signaleert een uitstekende koopkans: hier is waarom

Polygon signaleert een uitstekende koopkans: hier is waarom

Polygon MATIC/USD stond vroeger bekend als het Matic Network, maar kreeg een nieuwe naam. Het is een eenvoudig platform voor Ethereum scaling en infrastructuurontwikkeling, waarbij het kerncomponent, de Polygon SDK, constant wordt gebruikt.

Op 16 juli zagen we de aankondiging dat het Standard Protocol naar Polygon komt. Dit was het eerste collateralized rebasable stablecoin protocol dat ERC-20 tokens op Polygon bracht om zowel goedkope als onmiddellijke transacties voor het hele gebruikersbestand mogelijk te maken.

Op diezelfde datum zagen we ook de aankondiging dat Project Galaxy ook Polygon gaat ondersteunen.

Door gebruik te maken van Polygon’s full-stack Ethereum schaaloplossing, heeft Project Galaxy als belangrijkste doel de gaskosten te verlagen en snellere transacties voor al zijn gebruikers mogelijk te maken.

Verder kondigde Polka Fantasy ook hun integratie met Polygon aan, waar ze gebruikers en spelers in staat zouden stellen om met hoge snelheid te handelen en NFT te spelen in Polka Fantasy met lage gaskosten.

Dit duidt op zijn beurt op een verhoogd gebruik van Polygon, en als zodanig een hogere vraag naar het MATIC token, wat op zijn beurt zal leiden tot hogere kosten in verband met het kopen ervan.

Het is duidelijk dat veel projecten naar Polygon migreren vanwege de lage gaskosten.

Moet u Polygon (MATIC) kopen?

Op 19 juli had Polygon (MATIC) een waarde van $ 0,78.

Om de zaken in perspectief te plaatsen, zullen we de waarde van MATIC in juni doornemen. Het MATIC token beleefde een van zijn grootste waarden op 15 juni, waar het werd gewaardeerd op $ 1,70. Een van de laagste waarden was op 22 juni, waar het een waarde van $ 1,04 zag.

Dit geeft ons een duidelijk beeld van wat voor waarde het token gedurende de maand had en geeft aan dat het de potentie heeft om terug te klimmen naar het $ 1,70 teken.

Bovendien beleefde het MATIC token zijn hoogste punt ooit op 18 mei van $ 2,62, wat ons een idee geeft van hoe hoog MATIC het potentieel heeft om te klimmen, ervan uitgaande dat alles in zijn voordeel werkt.

Als dit het geval is, is MATIC met de huidige waarde van $ 0,78 de moeite waard om te kopen vanwege het feit dat het zich momenteel op een van de laagste punten van de afgelopen maanden bevindt en vanwege het feit dat tal van projecten zich eraan beginnen aan te passen als een haalbare optie vanwege het lage gasverbruik.

De lage gasprijzen zijn voor velen een aantrekkingskracht, en als zodanig kunnen we verwachten dat de waarde ervan tegen eind juli naar $ 1 zal stijgen, wat het een waardevolle aankoop maakt.

The post Polygon signaleert een uitstekende koopkans: hier is waarom appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*