Crypto-Prijzen.nl

Polygon prijsvoorspelling: MATIC zou binnenkort ongeveer 30% kunnen herstellen

Polygon prijsvoorspelling: MATIC zou binnenkort ongeveer 30% kunnen herstellen

De Polygon prijs herstelde woensdag toen cryptocurrencies een voorzichtige rally maakten. De MATIC/USD munt steeg met meer dan 4% naar $ 1,3645, het hoogste niveau sinds maandag deze week. Het ligt deze maand nog steeds zo’n 24% onder het hoogste punt.

DeFi helpt de prijs van Polygon

Polygon, voorheen bekend als MATIC, is een relatief snelgroeiend Layer 2 platform dat ontwikkelaars helpt hun Ethereum applicaties een boost te geven. Het platform helpt bij het oplossen van enkele van de grootste uitdagingen waarmee het netwerk van Ethereum wordt geconfronteerd, waaronder problemen met lage snelheid, beperkte schaalbaarheid en interoperabiliteit.

Polygon heeft de afgelopen maanden een snelgroeiende trend doorgemaakt, geholpen door de groei in Decentralized Finance (DeFi), gaming en Non-Fungible Tokens (NFT). Deze groei is geholpen door het feit dat het netwerk van Ethereum voor de meeste mensen overbelast en duur is geworden.

Daarom zijn veel platforms naar het ecosysteem verhuisd, wat de MATIC prijs heeft helpen verhogen. MATIC is het native token voor het ecosysteem van Polygon. Volgens DeFi Llama zijn er ongeveer 28 DeFi platforms in het netwerk van Polygon. Deze platforms hebben een totale waarde van meer dan $ 4,82 miljard, wat aanzienlijk is omdat het een paar maanden geleden niet bestond.

Enkele van de meest populaire DeFi platforms in Polygon is Aave, met een TVL van meer dan $ 1,96 miljard. Het wordt gevolgd door Quickswap, met een TVL van meer dan $ 850 miljoen en Curve, met een TVL van ongeveer $ 388 miljoen. Op het hoogtepunt in juni bedroeg de totale waarde opgesloten in het netwerk van Polygon meer dan $ 10 miljard.

De Polygon prijs stuitert ook terug vanwege de getuigenis van Gary Gensler op dinsdag. De SEC voorzitter, die voor de Senaatscommissie voor het bankwezen getuigde, had geen flauw idee over de DeFi industrie. Bovendien stijgt het omdat investeerders de dips kopen na de inflatiegegevens van deze week in de VS. Verder stijgt het na de recente samenwerking met EY.

Polygoon prijsvoorspelling

Polygon Price

De 1-dag grafiek laat zien dat de MATIC prijs de afgelopen twee opeenvolgende dagen is gestegen. Het is gestegen van het dieptepunt van deze week van $ 1,0935 naar de huidige $ 1.3800. Deze prijs ligt enkele punten boven de onderste lijn van het opgaande kanaal. Het is ook verplaatst naar het 50% Fibonacci retracementniveau en ligt langs de 25 en 50-daagse voortschrijdende gemiddelden.

Daarom is er op korte termijn een kans dat de munt zal stijgen tot $ 1.800, wat zich langs de bovenkant van het kanaal bevindt en iets boven het retracementniveau van 38,2%. Deze prijs ligt ongeveer 33% boven het huidige niveau. Aan de andere kant zal een daling onder $ 1.100 de bullish mening ongeldig maken.

The post Polygon prijsvoorspelling: MATIC zou binnenkort ongeveer 30% kunnen herstellen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*