Crypto-Prijzen.nl

Polygon prijsvoorspelling: bevindt MATIC zich in een koopzone?

Polygon prijsvoorspelling: bevindt MATIC zich in een koopzone?

De prijs van Polygon (MATIC/USD) kruipt terug na de spectaculaire daling die onlangs plaatsvond. De munt handelt op $ 1,6042, wat een paar punten boven het dieptepunt van het weekend van $ 1,30 is, terwijl beleggers wachten op het laatste rentebesluit van de Federal Reserve.

MATIC kaatst terug

Polygon is een toonaangevend Layer 2 blockchain project waarvan het belangrijkste doel is om applicaties die in het Ethereum ecosysteem zijn gebouwd, te versnellen of upgraden.

Het speelt een belangrijke rol omdat de meeste mensen die Ethereum gebruiken verschillende klachten hebben over het ecosysteem.

Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat Ethereum een van de laagste transactieverwerkingstijd (TPS) heeft. Soms kan het zelfs meer dan 10 minuten duren voordat een transactie in het netwerk is voltooid.

Ook zijn de transactiekosten in het netwerk van Ethereum niet goedkoop. De gemiddelde transactiekosten zijn meestal meer dan $ 30.

Daarom verklaren deze inefficiënties waarom mensen actief op zoek zijn naar alternatieven voor Ethereum. Zo is recentelijk het aantal Ethereum killers toegenomen. Ze omvatten platforms zoals Avalanche, Terra en de Binance Smart Chain (BSc).

Een ander type project dat de uitdagingen oplost, staat bekend als Layer 2 apps. Dit zijn platforms die de prestaties van Ethereum apps willen verbeteren. Polygon is de grootste van hen, terwijl de anderen Immutable X, Harmony en Loopring zijn.

Volgens DeFi Llama zijn er meer dan 180 apps die naar het Polygon ecosysteem zijn verhuisd. Deze apps zijn onder meer Aave, Curve Finance en Uniswap. De totale waarde vergrendeld (TVL) in het ecosysteem is meer dan $ 12 miljard waard.

De Polygon prijs kaatst terug terwijl beleggers wachten op het aanstaande rentebesluit van de Federal Reserve. De bank zal vandaag naar verwachting een beetje agressief klinken. Sommige analisten zijn echter van mening dat cryptocurrencies en aandelen het goed zullen doen als het nieuwe normaal begint.

Prijsvoorspelling Polygon

polygon price

De 4-uur grafiek laat zien dat de MATIC prijs zich de afgelopen twee dagen in een sterke bullish trend bevindt. Het is erin geslaagd een deel van de verliezen die het een paar weken geleden heeft gemaakt, uit te wissen. Toch bevindt de munt zich onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen, terwijl oscillatoren zoals de Relatieve Sterkte Index (RSI) en MACD hoger wezen.

Daarom is er een kans dat de Polygon prijs zal terugveren, aangezien bulls zich richten op de volgende belangrijke weerstand op $ 1,75. Op middellange termijn zal de munt echter de bearish trend voortzetten.

La notizia Polygon prijsvoorspelling: bevindt MATIC zich in een koopzone? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*