Crypto-Prijzen.nl

Polygon (MATIC) stijgt niet ondanks upgrade naar EIP-1559

Polygon (MATIC) stijgt niet ondanks upgrade naar EIP-1559

Polygon heeft een opmerkelijke neerwaartse trend doorgemaakt na een recessie in de bredere markt voor cryptocurrency. De dips die door het token zijn gemaakt, zijn gekomen terwijl de rest van de cryptocurrency markt zich terugtrekt naar lagere niveaus. Polygon (MATIC/USD) heeft de afgelopen 24 uur een dip van 4,3% geregistreerd.

MATIC zet een bearish trend voort ondanks het verbranden van tokens

Een hard fork op het Polygon netwerk ging deze week live, maar dit heeft de token niet belet van zijn bearish trend. In de afgelopen 24 uur is MATIC gedaald, net als de rest van de markt voor cryptocurrency. Sommige analisten bleven echter optimistisch over de prijzen.

Een analist heeft voorspeld dat de prijs van MATIC richting $ 2,70 zou kunnen stijgen. De analist voorspelde echter dat dit niveau niet zou kunnen worden bereikt tijdens het eerste kwartaal van 2022, en in plaats daarvan zou een neerwaartse trend kunnen voortduren tot maart 2022.

Ondanks het nieuws dat deze upgrade geen prijswinst oplevert, blijven analisten optimistisch over een bullish trend in de toekomst zodra het branden van tokens op het platform is geïmplementeerd. Een rally naar een ATH van $ 2,92 zou dit jaar kunnen worden bereikt vanwege het afnemende aanbod.

MATIC zou ook naar lagere niveaus kunnen streven vanwege de recessie in de bredere cryptocurrency markt. In dit geval kan het token dalen tot onder de $ 2.

MATIC wordt deflatoir

Polygon is een Layer 2 netwerk gebaseerd op de Ethereum blockchain. Het netwerk streeft naar nog meer schaalbaarheid via de London hard fork die op 18 januari live ging op het netwerk.

De implementatie van de EIP-1559 upgrade op het Polygon netwerk werd reikhalzend uitgekeken door handelaren en de Polygon gemeenschap. Deze upgrade zal jaarlijks 0,27% van de MATIC tokensvoorraad verbranden, waardoor de munt deflatoir wordt.

De upgrade zal ook functies zoals kostenzichtbaarheid en voorspelbaarheid naar het Polygon netwerk brengen. Dit zal naar verwachting meer gebruikers naar het platform trekken en het aantal transacties verhogen. Een toename van de on-chain activiteit op het Polygon netwerk zou op bullish winsten voor MATIC kunnen wijzen.

Deze upgrade is afgelopen zomer live gegaan op het Ethereum netwerk. Het resulteerde in een aanzienlijke vermindering van het aanbod van Ether tokens, wat heeft geleid tot een prijswinst. Analisten verwachten dat dit zal gebeuren met MATIC.

De post Polygon (MATIC) stijgt niet ondanks upgrade naar EIP-1559 verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*