Crypto-Prijzen.nl

Polygon (MATIC) maakt lichte bullish winsten, trekt zich kort daarna terug

Polygon (MATIC) maakt lichte bullish winsten, trekt zich kort daarna terug

Polygon (MATIC/USD) heeft de afgelopen weken getracht bullish winst te maken. Op de lange termijn zit de munt nog steeds in een opwaartse trend, ondanks de volatiliteit op de markt.

Op het moment van schrijven is MATIC 6% gedaald om te handelen op $ 2,08. De prijzen zijn sinds het begin van de maand gecorrigeerd vanwege de bearish trend in de markt. De token is de afgelopen maand echter nog steeds met 28% gestegen en meer dan 200% hoger dan de dieptepunten van juli.

MATIC zou een opwaartse trend kunnen maken

De prijs van MATIC heeft de afgelopen maanden beter gepresteerd. De markt is nog steeds bearish en de meeste tokens, waaronder MATIC, worden in de rode zone verhandeld. Toen de markt echter begon te dalen, hield MATIC stand omdat een van de tokens nog steeds goed handelde.

Na de sterke weerstand die het token heeft getoond in vergelijking met andere tokens op de markt, is het erin geslaagd om op de ranglijst te klimmen en komt het momenteel dichter bij het overtreffen van Shiba Inu (SHIB/USD) in termen van marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie nadert momenteel $ 15 miljard.

Als er extra winsten zijn, kan MATIC richting de hogere niveaus van $ 2,10 gaan. De weerstand ligt momenteel op $ 2,28, aangezien de munt deze niveaus had bereikt tijdens een 24-uurs bullish rally, maar hij slaagde er niet in om hoger te komen.

Marktsentiment is nog steeds bearish

De prijs van Polygon vertoont een sterk bearish sentiment vanwege wat er op de markt gebeurt. De prijzen van Bitcoin en Ethereum zijn traag, wat Polygon zou kunnen terugtrekken. De prijsrecessie van MATIC zal dergelijke bewegingen hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst aanhouden.

De crypto- en bredere financiële markten zijn volatiel, en dat is zo gebleven sinds de COVID-19 pandemie werd aangewakkerd. Verwacht wordt dat de feestdagen deze volatiliteit zullen aanwakkeren; daarom zou MATIC de komende weken op een verdere recessie kunnen afstevenen. Daarom kan de huidige prijsvolatiliteit handelaren aantrekken die willen kopen tijdens de dip en een mogelijke prijsrally.

Als de cryptomarkt op een neerwaartse trend afstevent en de koopdruk van MATIC daalt, zou de munt kunnen dalen naar de lagere ondersteuning van $ 1,98. De markt maakt ups en downs, en als MATIC doorgaat met zijn prijsrecessie, zou het kunnen dalen naar $1,50 en het 200-daags voortschrijdend gemiddelde van $1,44 testen.

The post Polygon (MATIC) maakt lichte bullish winsten, trekt zich kort daarna terug appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*